Neler Yeni

GIGABYTE 23.8" G24F-2 monitör alınır mı ?

ikbalxxz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
turan tatlı
Bilgisayar toplamayı bilen var mı ama gerçekten ben tek başıma toplamaya çalıştım bşr kaç sorunum var yardım edebilir misiniz

exceltr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Tuğrul Özdevrim
Bilgisayar toplamayı bilen var mı ama gerçekten ben tek başıma toplamaya çalıştım bşr kaç sorunum var yardım edebilir misiniz
dostum konu aç elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız

ikbalxxz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
turan tatlı
dostum konu aç elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız
Hocam açtım aslında ama geç oldu artık teknik de açtım konu kasa fan ve rgb ler çalışıyor işlemci sıvı soğutma fan ve rgb ler çalışıyor ama ekran kartında ışık yok 6900xt Psu da rm750 acaba Psu kablosunu yanlış mı taktım birde pc nin açma tuşuna uzun başında kapanmıyor Psu şalterden aç kapa yapıyorum

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Bu monitörden ben de aldım kargoda şu an. Geldiği zaman inceleme yapabilirim detaylı. Son 1,5 senede 4 tane monitör (2 tanesi 8bin ve 7bin tl civarıydı) 1080p monitör alıp iade etmiş biri olarak artık fiyat olarak düşük iş görür model bakmaya karar vermiştim. Aldığım monitörlerde hep takılı pixel, ghosting, ışık sızması gibi sorunlar vardı. 3 tanesinde direk zaten takılı pixel vardı. Umarım bu sorunsuz gelir

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
AOC 24G2SPU'nun yokluğunda alınır.

180Hz OC yazdığına bakmayın OC yapmadan da 180Hz görüntü alabiliyorsunuz.
165Hz olan paneli 180Hz kullandığınızda otomatik olarak OC yapmış oluyorsunuz. Menüsünde OC OFF yazması bir şey değiştirmez.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
2 haftalık arayıştan sonra aldığım ve memnun kaldığım bir monitör. 180Hz OC yazdığına bakmayın OC yapmadan da 180Hz görüntü alabiliyorsunuz. Ghosting yok fakat İPS panelden ötürü ışık sızması azda olsa var, rahatsız etmiyor. Pivot özelliği olmasına rağmen monitör sağa ve sola dönmüyor, sadece yukarı aşağı hareketi var ve ekran yukarı aşağı bakabiliyor. Dik çevirme ve sağa sola bakma gibi özellikler dediğim gibi yok. Parlaklığı yeterli seviyede hatta bazen yoruyor ve kısıyorum. Üstünde bulunan kablo geçirme deliği sayesinde kablo dağınıklığı oluşmuyor. Yanında gelen USB kablosunun bir ucunu kasaya bir ucunu da monitöre takarsanız üzerinde bulunan 2 adet USB girişini kullanabiliyorsunuz. Ben klavyemi oraya takıyorum ve gecikme söz konusu dahi değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzeltme: Işık sızması değil, IPS Glow.
Hocam kutu içerisinden dp kablosu çıkıyor mu ?

RileyT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ghost miller
Merhaba arkadaşlar monitörden çok anlamıyorum ama siteye girince dikkatimi çekti nerdeyse 1klık indirim söz konusu sizce bu monitör alınır mı + - leri neler
illa 180 hz desteği olsun diyosan al yoksa vıevsonıc var 165 hz onuda tercih ederdim

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,714
İsim
Yavuz
Tn panel alınmamalı. FPS oynuyorsan bunuda alabilirsin.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Hocam kutu içerisinden dp kablosu çıkıyor mu ?
DP çıkıyor, onun harici güç kablosu ve bir USB kablosu çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitörü aldığınız gibi kendi içinden çıkan şeylerle 1080p ve 180Hz kullanabiliyorsunuz. Ekstra bir harcama gerektirmiyor. Fakat söylemeden edemeyeceğim içinden çıkan DP kablosu bi' hayli kısa. Sanırım 1 yada 1,5 metre bana yetiyor ama ona göre alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,100
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom