dostum konu aç elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırızBilgisayar toplamayı bilen var mı ama gerçekten ben tek başıma toplamaya çalıştım bşr kaç sorunum var yardım edebilir misiniz
Hocam açtım aslında ama geç oldu artık teknik de açtım konu kasa fan ve rgb ler çalışıyor işlemci sıvı soğutma fan ve rgb ler çalışıyor ama ekran kartında ışık yok 6900xt Psu da rm750 acaba Psu kablosunu yanlış mı taktım birde pc nin açma tuşuna uzun başında kapanmıyor Psu şalterden aç kapa yapıyorumdostum konu aç elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız
165Hz olan paneli 180Hz kullandığınızda otomatik olarak OC yapmış oluyorsunuz. Menüsünde OC OFF yazması bir şey değiştirmez.180Hz OC yazdığına bakmayın OC yapmadan da 180Hz görüntü alabiliyorsunuz.
AOC 24G2SPU'nun yokluğunda alınır.
165Hz olan paneli 180Hz kullandığınızda otomatik olarak OC yapmış oluyorsunuz. Menüsünde OC OFF yazması bir şey değiştirmez.
Hocam kutu içerisinden dp kablosu çıkıyor mu ?2 haftalık arayıştan sonra aldığım ve memnun kaldığım bir monitör. 180Hz OC yazdığına bakmayın OC yapmadan da 180Hz görüntü alabiliyorsunuz. Ghosting yok fakat İPS panelden ötürü ışık sızması azda olsa var, rahatsız etmiyor. Pivot özelliği olmasına rağmen monitör sağa ve sola dönmüyor, sadece yukarı aşağı hareketi var ve ekran yukarı aşağı bakabiliyor. Dik çevirme ve sağa sola bakma gibi özellikler dediğim gibi yok. Parlaklığı yeterli seviyede hatta bazen yoruyor ve kısıyorum. Üstünde bulunan kablo geçirme deliği sayesinde kablo dağınıklığı oluşmuyor. Yanında gelen USB kablosunun bir ucunu kasaya bir ucunu da monitöre takarsanız üzerinde bulunan 2 adet USB girişini kullanabiliyorsunuz. Ben klavyemi oraya takıyorum ve gecikme söz konusu dahi değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düzeltme: Işık sızması değil, IPS Glow.
Dp degilde arkadasin biri usb cikiyor demisti heralde hdmiHocam kutu içerisinden dp kablosu çıkıyor mu ?
illa 180 hz desteği olsun diyosan al yoksa vıevsonıc var 165 hz onuda tercih ederdimMerhaba arkadaşlar monitörden çok anlamıyorum ama siteye girince dikkatimi çekti nerdeyse 1klık indirim söz konusu sizce bu monitör alınır mı + - leri neler
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Tn panel alınmamalı. FPS oynuyorsan bunuda alabilirsin.https://www.itopya.com/asus-tuf-gam...s-elmb-freesync-premium-tn-fhd-monitor_u20314 bu monitör nasil sizce? ikisi arasinda kaldım
Evet.https://www.itopya.com/aoc-24-24g2spubk-165hz-1ms-hdmi-dp-fhd-ips-gaming-monitor_u22624 bunu mu tavsiye ediyorsunuz
DP çıkıyor, onun harici güç kablosu ve bir USB kablosu çıkıyor.Hocam kutu içerisinden dp kablosu çıkıyor mu ?