yusuftheayay
80+ Bronze
Ala ala bende g24f var çıkmıştı ikisidehdmi çıkıyor içinden
Ala ala bende g24f var çıkmıştı ikisidehdmi çıkıyor içinden
bende öyle bir şey yok aldığımdan beri oc açık 180 hz kullanıyorum.180 HZ DİYOR AMA SADECE 30DK LIK BİR OC YAPILIYOR
180 HZ ALDIĞIN ZAMAN EKRANDAKİ PANALER ISINIYOR VE 165 HZ DÜŞÜYOR
EN AZINDAN BENDE ÖYLE OLUYOR BENDE BU MODEL VAR AMA MARKASI FARKILI DİĞER ÖZELİKLER AYNI
Mesaj otomatik birleştirildi:
180 HZ DİYOR AMA SADECE 30DK LIK BİR OC YAPILIYOR
180 HZ ALDIĞIN ZAMAN EKRANDAKİ PANALER ISINIYOR VE 165 HZ DÜŞÜYOR
EN AZINDAN BENDE ÖYLE OLUYOR BENDE BU MODEL VAR AMA MARKASI FARKILI DİĞER ÖZELİKLER AYNI
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...6f8gac3tk-p-HBCV00003S3R5D?magaza=Hepsiburada
oc yi monitör aayrlarındamı açıyorsunuzbende öyle bir şey yok aldığımdan beri oc açık 180 hz kullanıyorum.
arkasındaki tuştan settings>display kısmından overclock on yaptımoc yi monitör aayrlarındamı açıyorsunuz
bende yaptım sonra 30 dk sonra ekran 2 saniyeliğine siyah oldu 165 hz düştüarkasındaki tuştan settings>display kısmından overclock on yaptım
bilmiyorum hocam bende bir sorun yok.bende yaptım sonra 30 dk sonra ekran 2 saniyeliğine siyah oldu 165 hz düştü
herseferinde böyle oluyor
Sistemde sorun olabilir.bende yaptım sonra 30 dk sonra ekran 2 saniyeliğine siyah oldu 165 hz düştü
herseferinde böyle oluyor
reis rakibi bile olamazFPS oyunları oynuyorsan bunada bakabilirsin. Kullanıyorum bende.
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2428FF ITOPYA'dawww.itopya.com
Ne alaka?ölü piksel olmadığı sürece aşırı iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis rakibi bile olamaz