Öneri GİGABYTE-238-G24F-2 Monitör alınır mı

Alınır

Alınır ben bayramda itopyaya giderek aldım ölü pixel ghosting vs yok ankara mağzası ölü pixel olsa bile iade kabul ediyor değişim yapıyor herhangi bir neden sunmanada gerek yok beğenmedim diyerekte iade edebiliyorsun diğer itopya mağzaları bunu yapıyor mu bilmiyorum.

sabit 180hz alabiliyorum bi arkadaşta 165e geri düşüyor yazmış bende öyle bir problem yok bu fiyata alınabilecek en iyi monitörlerden biri olduğunu düşünüyorum.

G24F-2 daha mantıklı bundan, aynı markanın panelini kullansalar da bunun paneli daha iyi.
Ben ikisini de söyledim, sen karar ver dedim, biraz markadan dolayı asusu tercih etti.

Fps oyunları oynuyorsan az daha koyup bu monitörü almak daha mantıklı
Hocam gamebooster pek tercihim olmaz ama yinede öneri için teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca cevaplayan herkese teşekkür ederim
Dün gigabyte-238-G24f-2 sipariş ettim

Ramazan indiriminde almıştım 3600 e, ölü piksel ve ghosting yok. HDMI kablosu ile 180 alabilirsiniz, DP'ye gerek yok. Geri 165 Hz e düştüğü de hiç olmadı.

Alınır ben bayramda itopyaya giderek aldım ölü pixel ghosting vs yok ankara mağzası ölü pixel olsa bile iade kabul ediyor değişim yapıyor herhangi bir neden sunmanada gerek yok beğenmedim diyerekte iade edebiliyorsun diğer itopya mağzaları bunu yapıyor mu bilmiyorum.

sabit 180hz alabiliyorum bi arkadaşta 165e geri düşüyor yazmış bende öyle bir problem yok bu fiyata alınabilecek en iyi monitörlerden biri olduğunu düşünüyorum.
Ankara itopya nerede kanka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,828
Üyeler
187,252
Son üye
Redaklor
Geri