Neler Yeni

GIGABYTE 27 G27F alınır mı?

1080p de 27 inch fazla geliyor rekabetçiler içinse LG 24GN650-B Önerebilirim 1ms gtg değeri olmasına rağmen ips kendisi. R-Tings incelemesine bakmadan almayın artıları eksileri tartışılmış.
Rekabetçi oyunlar oynuyorum ama çokta önemli değil, hikayeli oyunları daha çok seviyorum. Ek olarak daha önceden oynadım 27 inch 1080pde öyle pixel sayma falan durumu da görmedim, abartılıyor bence.
Hocam ben yaklaşık 3 hafta önce aldım bu monitörü itopya Beylikdüzünden, orda açıp test vs yaptılar ghosting ve ölü piksel için bir sorun çıkmadı. Şimdiye kadar çok memnunum açıkçası ama satmayı düşünüyorum 4k monitöre geçeceğim için.

Monitörle alakalı sormak istediğin bir şey varsa alıntı yaparsan yarın cevaplarım elimden geldiğince.
Genel olarak ghosting problemi yoksa kullanıcılarda bende de olacağını pek sanmıyorum çok düşük ihtimal belki. Ölü piksel sıkıntı gidip alamayacağımdan dolayı. Tekrardan göndermem falan gerekecek zaman boşa geçecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@BeSu siz sayıyor musunuz hocam pixelleri? :D

BeSu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mesut
Rekabetçi oyunlar oynuyorum ama çokta önemli değil, hikayeli oyunları daha çok seviyorum. Ek olarak daha önceden oynadım 27 inch 1080pde öyle pixel sayma falan durumu da görmedim, abartılıyor bence.

Genel olarak ghosting problemi yoksa kullanıcılarda bende de olacağını pek sanmıyorum çok düşük ihtimal belki. Ölü piksel sıkıntı gidip alamayacağımdan dolayı. Tekrardan göndermem falan gerekecek zaman boşa geçecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@BeSu siz sayıyor musunuz hocam pixelleri? :D

Hocam öncelikle mağazadaki ölü piksel testi için bile önce satın almayı yapmanız gerekiyor. Satın aldıktan sonra kontrol ediyorlar.

Pikselleri saymıyorum :D önceki monitörüm xl2411z benq idi ondan geçince çok güzel geliyor şu an gözüme :D. Ama hiç 2k 4k düzenli kullanmadığım için net bir şey de diyemiyorum. Hocam bence en güzeli ilinizde vatan vs varsa gidip bakın birazcık monitörlere bir de amazondan amazon satıcılı almaya çalışın. Gerçekten kafanız da rahat eder. Büyük ihtimal diğer firmalardan daha sık sorunlu ürün gelebilir ölü pikselli vs ama en azından geri gönderirken rahat edersiniz. En kötü beğenmezseniz bile iade edebiliyorsunuz ve çoğu zaman kabul ediliyor ilk 2 hafta ya da 1 ay içinde olması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,388
Üyeler
164,487
Son üye
Bordo46
Top Bottom