Gigabyte 27" GS27QA - 7099

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Samsung eğitim sitesinde Samsung 27'' odyssey g5 1ms 180hz qhd ıps monitör 7349tl. Sinerji'den sorun çıkması muhtemel (ölü piksel) bir şey almazdım uğraşırsın. Aslında Sinerj'den hiçbir şey almazdım. Samsung'da peşin fiyatına taksit de var sanırım.

Samsung eğitim sitesinde Samsung 27'' odyssey g5 1ms 180hz qhd ıps monitör 7349tl. Sinerji'den sorun çıkması muhtemel (ölü piksel) bir şey almazdım uğraşırsın. Aslında Sinerj'den hiçbir şey almazdım. Samsung'da peşin fiyatına taksit de var sanırım.
Peşin fiyatına taksit imkanı yok

Peşin fiyatına taksit imkanı yok
Ekran görüntüsü 2025-09-24 111326.webp

bu samsung eğitim indirimleri ne zaman gelir oled monitör düşüyordu sanırım 17-18 civarına

Samsung'u alacaksan Vatan Bilgisayara gidip bak, renkler çok iyiydi ama paneli aşırı derecede parlak üzerine vazelin sürülmüş gibi. rtings incelemesi de pek iç açıcı değil.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri