Neler Yeni

Çözüldü✓ Gigabyte 3060 OC 3 Fanlı Gaming Sıcaklık Testi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ÇağkanKaplan
Arkadaşlar İstanbul'da Yaşıyorum Hava 23 25 Derece Arası, Kış Aylarında boşta 30 da Olan Ekran Kartı Şimdi Boşta 45 50 Arası Dolaşıyor 50 Den Sonrası Fan Açıyor 55 60 Sabit Kalıyor Hangi Oyuna Girdiysem Aynı, Kasam
Deep Cook Önü Cam Hava Almıyor Pek Onun Da Eksi Yönü Olduğunu Düşünüyorum Değerler İçin Ginede Yazmak İstedim Normal Mi Yardımcı Olursanız Sevinirim

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
Arkadaşlar İstanbul'da Yaşıyorum Hava 23 25 Derece Arası, Kış Aylarında boşta 30 da Olan Ekran Kartı Şimdi Boşta 45 50 Arası Dolaşıyor 50 Den Sonrası Fan Açıyor 55 60 Sabit Kalıyor Hangi Oyuna Girdiysem Aynı, Kasam
Deep Cook Önü Cam Hava Almıyor Pek Onun Da Eksi Yönü Olduğunu Düşünüyorum Değerler İçin Ginede Yazmak İstedim Normal Mi Yardımcı Olursanız Sevinirim
Üç fanlı olmasına bakma. Değerler normal.

Livaković

80+ Silver
2 günde 1 banyo yaparken artık hergün banyo yapmam gerekiyor bırakında ekran kartı ısınsın biraz zaten normal bir durum onuda geçtim daha yaz daha kendini göstermedi bile temmuz ortalarında görn birde siz

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
Normal mi yani hocam Kış Aylarında Yazmış Olduğum Gibi Değerler 55 60 üstüne çıkmıyor ama yük altında
Normal. 75 derecenin üstüne çıkmadığı takdirde çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ancak siz bunun 3 fanlı olmasına bakmayın. Bazen diğer iki fanlı modellerden bile daha fazla ısınıyor.

Bende de rx6500 var. Kışın maks. 61 dereceyi görüyordu. Bugünlerde ise maks. 64 dereceyi gördü. Tabi kartların arasında baya fark var ama sizin kartınızdaki sıcaklık artışı da bunun benzeri olabilir.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ÇağkanKaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal. 75 derecenin üstüne çıkmadığı takdirde çok iyi

Ancak siz bunun 3 fanlı olmasına bakmayın. Bazen diğer iki fanlı modellerden bile daha fazla ısınıyor.

Bende de rx6500 var. Kışın maks. 61 dereceyi görüyordu. Bugünlerde ise maks. 64 dereceyi gördü. Tabi kartların arasında baya fark var ama sizin kartınızdaki sıcaklık artışı da bunun benzeri olabilir.
sağolun arkadaslar öleyse çözüldü olarak ekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,545
Üyeler
167,857
Son üye
Alptekung
Top Bottom