Neler Yeni

Gigabyte 4060 Ti Windforce OC vs MSİ Ventus 4060 Ti

Tuncaycoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Taha Tuncay Arpacı
Hangisi daha iyi ? Farkları nelerdir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Emirkanyvs

@Emirkanyvs
Yardımcı olur musun reis ? Msi ventus 4060ti stoklar tükenmişti yerine bu gelmiş. Pek bir farkı var mı ?

setxkbmap

80+
Hangi üründen bahsediyorsun kardeşim müneccimmiyiz biz MSİ Ventus'un 4 farklı modeli var.
8G mi 16G modeli mi? gigabyte da aynı şekilde 3 modeli var.
v2 mi? 2x fan mı? 3x fan mı ?

seçtiğin ürünleri epey de aratıp karşılaştır (y)

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Kadir

@Emirkanyvs

Yardımcı olur musun reis ? Msi ventus 4060ti stoklar tükenmişti yerine bu gelmiş. Pek bir farkı var mı ?
ben olsam msi alırdım

Tuncaycoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Taha Tuncay Arpacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi üründen bahsediyorsun kardeşim müneccimmiyiz biz MSİ Ventus'un 4 farklı modeli var.
8G mi 16G modeli mi? gigabyte da aynı şekilde 3 modeli var.
v2 mi? 2x fan mı? 3x fan mı ?

seçtiğin ürünleri epey de aratıp karşılaştır (y)
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-ti-oc-8g-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html
Son attığım sistem normalde MSİ VENTUS 2x 8 gb 4060 ti idi fakat stokları bitti yerine gigabyte 4060 ti Windforce gelmiş. Hangisi daha iyi ? Önceki ürüne göre farkeder mi diye soruyorum.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

@Emirkanyvs

Dostum winforce olan modelinin soğutması daha da kötü sanırsam ventusu da beğenmiyorlar da gene de ondan iyidir bende 4060ti ventus 2x modeli var memnunum ben.

Winforceyi güzelce bi araştırmak lazım onu da anca akşam araştırabilirim dostum.

setxkbmap

80+
ikiside 2x fan, ikiside 8gb. oc tarafında frekanslarıda birebir. aralarında performans açısından fark olmaz ancak soğutma açısından ventus fan yapısı yüzünden biraz eksik kalıyor.

MSI türkiye pazarında aktif bir firma bir sorun olduğu zaman garanti servis sürecin kolay olur. gigabyte aracı kurum üzerinden yürütüyor süreçleri o yüzden MSI bu konuda kazanıyor. Windforce ise soğutma açısından ventusdan daha iyi iş yapıyor ancak kronik fan tıklaması veya fazla gürültü yapabilir.

sana kalmış performanslar aynı tek fark biri sessiz çalışıyor 3-5 derece fazla ısınıyor. biri sesli çalışıyor daha iyi soğutuyor

Tuncaycoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Taha Tuncay Arpacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum winforce olan modelinin soğutması daha da kötü sanırsam ventusu da beğenmiyorlar da gene de ondan iyidir bende 4060ti ventus 2x modeli var memnunum ben.

Winforceyi güzelce bi araştırmak lazım onu da anca akşam araştırabilirim dostum.
ikiside 2x fan, ikiside 8gb. oc tarafında frekanslarıda birebir. aralarında performans açısından fark olmaz ancak soğutma açısından ventus fan yapısı yüzünden biraz eksik kalıyor.

MSI türkiye pazarında aktif bir firma bir sorun olduğu zaman garanti servis sürecin kolay olur. gigabyte aracı kurum üzerinden yürütüyor süreçleri o yüzden MSI bu konuda kazanıyor. Windforce ise soğutma açısından ventusdan daha iyi iş yapıyor ancak kronik fan tıklaması veya fazla gürültü yapabilir.

sana kalmış performanslar aynı tek fark biri sessiz çalışıyor 3-5 derece fazla ısınıyor. biri sesli çalışıyor daha iyi soğutuyor
Tamamdır teşekkür ederim ikinize de. Sanırım gigabyte da çift yönlü fan var oyüzden daha iyi soğutuyor. Sesi önemli değil bu fiyata şahane.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Tamamdır teşekkür ederim ikinize de. Sanırım gigabyte da çift yönlü fan var oyüzden daha iyi soğutuyor. Sesi önemli değil bu fiyata şahane.
Tabi dostum fiyat güzel.

Top Bottom