muhammed37@
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
sıfır kart kullanmak varken niye ikinci elden risk alsın kiVerilmez ikinci elde 4070 bulursun o paraya
Nvidia fanı olmak bunu gerektirir hocam yapıcak bir şey yoksıfır kart kullanmak varken niye ikinci elden risk alsın ki
fan olmakla alakası yok bencede sıfır alırım derdim tasam olmaz niye risk alayım ikinci elden kafası basan insan bunu akıl eder kardeș hata yapıp ikinci elden alma ha düșme gardașım düșme ama rx7800 XT alabilirsen güzel olueNvidia fanı olmak bunu gerektirir hocam yapıcak bir şey yok![]()
Şuan Türkiye'deki en f/p ekran kartı zaten hocam 7800xt bende almayı düşünüyorum ama rx9000 de bekliyoruz bakalımfan olmakla alakası yok bencede sıfır alırım derdim tasam olmaz niye risk alayım ikinci elden kafası basan insan bunu akıl eder kardeș hata yapıp ikinci elden alma ha düșme gardașım düșme ama rx7800 XT alabilirsen güzel olue
sıfır kart kullanmak varken niye ikinci elden risk alsın ki
Fanboylukla alakası yok sadece bu kart için bu rakam çok yüksek geldi yoksa 7800xt ya da 7900gre alsın tabii ki parası yetiyorsa. Ben fiyat hakkında konuştum nvidia ya da amd özelinde değilNvidia fanı olmak bunu gerektirir hocam yapıcak bir şey yok![]()
Verilmez biraz daha üzerine koy
Malesef üzerine koyamiyorum hata bu bile bana çok 13 bin TL ye falan da fiyat performans bı kart varmıdır acabaVerilmez biraz daha üzerine koyun 7800xt alın