3 yıl önceki video v2de düzeltildi dedi bi arkadaş amaYinede bu videoyu bir izleyin
Daha mı iyi, daha mı kötüAz önce aynı fiyata aldığım başka bir 750W PSU'nun taksidini ödedim
High Power Aldım iyi ama bundan iyi mi bilmiyorumDaha mı iyi, daha mı kötü
Psu orta seviyenin en iyilerinden, patlama olayları ilk revizyonlarda oluştu da şuan bi sorun yok. Alınır fiyat güzel.Reisler merhaba bu psu almayı düşünüyorum
İşlemciyi değiştirdim r5 3500-r5 5600 PC oyuna girince reset atıyor galiba psu dan dolayı rampage marka 600 Watt ekran kartı GTX 1070 occt test yaptığım da CPU tam gpu seçince yine reset attı şimdi CPU ile ram yaptim 1 saati tamamladı yardımcı olursanız saygilar
Benim sorunum psu danmidir acaba aldıktan sonra elimde kalmasinPsu orta seviyenin en iyilerinden, patlama olayları ilk revizyonlarda oluştu da şuan bi sorun yok. Alınır fiyat güzel.
Sorunu net söylemek çok zor biraz bakınmak gerek. Yeni bir konu açın yardımcı olalımBenim sorunum psu danmidir acaba aldıktan sonra elimde kalmasin
Yeni konu açtım sağolun bende yeniyim kusura bakmayınSorunu net söylemek çok zor biraz bakınmak gerek. Yeni bir konu açın yardımcı olalım
Sistemi güncellemeyeceksen bu tarz güç kaynağı alma daha düzgün ucuz bir psu alıp diğer bileşenleri yükseltmeye çalışReisler merhaba bu psu almayı düşünüyorum
İşlemciyi değiştirdim r5 3500-r5 5600 PC oyuna girince reset atıyor galiba psu dan dolayı rampage marka 600 Watt ekran kartı GTX 1070 occt test yaptığım da CPU tam gpu seçince yine reset attı şimdi CPU ile ram yaptim 1 saati tamamladı yardımcı olursanız saygilar
evetBunlar patlayanlar değil dimi