Neler Yeni

Yardım Gigabyte A320M-S2H secure boot

cheems

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Baran Bayındır
İyi akşamlar bugün secure boot etkinleştirme için youtube da bir video izledim dediklerini yaptım ve kayıt et ve çıkış yap dedikten sonra bilgisayar sürekli kendini yeniden başlatmaya basladi ve asla ekrana görüntü gelmedi. Fare ve klavye ye de ışık gelmedi ama kasanın içindeki fanlar dönüyordu. Araştırma yaptım ama kesin çözüm bulamadım. Bios sifirlamak için bios pilini söküp 30 dakika bekledim ramleri söktüm hemen hemen her şeyi denedim ama düzelmedi. Yarın şehrimde bulunan bilindik bir bilgisayarcıya götürmeyi düşünüyorum. Eğer bildiğiniz bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarcı ile uğraşmak istemiyorum, kendim halletmek istiyorum. Ek olarak secure boot açmak için izlediğim videoyu da atiyim bi hintli abinin videosu.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,858
İsim
Emre Zengin
İyi akşamlar bugün secure boot etkinleştirme için youtube da bir video izledim dediklerini yaptım ve kayıt et ve çıkış yap dedikten sonra bilgisayar sürekli kendini yeniden başlatmaya basladi ve asla ekrana görüntü gelmedi. Fare ve klavye ye de ışık gelmedi ama kasanın içindeki fanlar dönüyordu. Araştırma yaptım ama kesin çözüm bulamadım. Bios sifirlamak için bios pilini söküp 30 dakika bekledim ramleri söktüm hemen hemen her şeyi denedim ama düzelmedi. Yarın şehrimde bulunan bilindik bir bilgisayarcıya götürmeyi düşünüyorum. Eğer bildiğiniz bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarcı ile uğraşmak istemiyorum, kendim halletmek istiyorum. Ek olarak secure boot açmak için izlediğim videoyu da atiyim bi hintli abinin videosu.
Hocam UEFI destekli başka ekran kartı bulman lazım. Bilgisayarcı da vardır. Eğer o da iş yapmazsa anakartın garantiye gidecek ve orada tekrardan BIOS'u yazılacak.

cheems

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Baran Bayındır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam UEFI destekli başka ekran kartı bulman lazım. Bilgisayarcı da vardır. Eğer o da iş yapmazsa anakartın garantiye gidecek ve orada tekrardan BIOS'u yazılacak.
Arkadaşımın Asus cerberus 1050 ti var onu denemem ise yarar mi eğer ise yaramazsa boşuna arkadaşıma zahmet vermiyim direk bilgisayarciya gidiyim ya da garantiye yollarim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,858
İsim
Emre Zengin
Arkadaşımın Asus cerberus 1050 ti var onu denemem ise yarar mi eğer ise yaramazsa boşuna arkadaşıma zahmet vermiyim direk bilgisayarciya gidiyim ya da garantiye yollarim
O ekran kartında var hocam. Dene bakalım.

cheems

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Baran Bayındır
Peki cok teşekkürler yarın deneyebilirim ancak gelişmelerden haberdar ederim sizleri de.
Biraz geç cevaplayacagim ama farklı ekran kartıyla denedim olmadı, cuma günü sehirmde iyi bilinen bir bilgisayarciya götürdüm garantiye yollayın dedi başka çözüm yok dedi. Artık anakarti garantiye yollayacağım kasayi dağıttım. Pazartesi günü ilk iş anakartimi kargoya verip garantiye yollayacağım.

cheems

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Baran Bayındır
Peki cok teşekkürler yarın deneyebilirim ancak gelişmelerden haberdar ederim sizleri de.
Biraz değil baya geç oldu ama aradan geçen sürede ben başka bir uefi destekli anakart denedim yine görüntü alamadım. En son kasayı bilgisayarcıya götürdüm ordaki abi bize çok böyle kasa geldi tek çözüm garanti dedi anakarti garantiye yolladım. Endeks bilişim ilgilendi gerçekten çok ilgili ve kibarlardı. Anakartimi 4 Nisan Salı gunu kargoyla garantiye yolladım. Dün (13 Nisan Perşembe) anakartim elime ulaştı. Bugünde kasayı topladım, sıkıntısız olarak çalıştı. Tam olarak şu an windows 10 kuruyorum. Windows 11 için uzunca bir süre negatif düşüncelerle hayatıma devam edeceğim.

Top Bottom