Clevo kasalar derken bu üründen kullanan var mı paneli nasıl gpu 130w yazıyor HP victus dan güçlüClevo kasalar alınmaz ısınma sorunu yapıyorlar ve kalitesiz bir model uzak durulmalı, victus daha iyi seçenek biraz daha verip onu alın.
Clevo kasalar derken bu üründen kullanan var mı paneli nasıl gpu 130w yazıyor HP victus dan güçlüClevo kasalar alınmaz ısınma sorunu yapıyorlar ve kalitesiz bir model uzak durulmalı, victus daha iyi seçenek biraz daha verip onu alın.
Max-Q : maksimum kalite demek.RTX 3060 MAX Q NE OLUYOR
HP victus dan iyi midir? bu?Max-Q : maksimum kalite demek.
Max-P : maksimum performans.
Max Q olan Ekran kartları daha stabil calisir ve Ekran kartı ısınmasını engeller.
Kasası kötü direkt Clevo olan kasa modellerinin hepsi çok kötü sürekli ısınma problemleri yapıyor almayın.Clevo kasalar derken bu üründen kullanan var mı paneli nasıl gpu 130w yazıyor HP victus dan güçlü
HP victus aldım ben oda mi öyleKasası kötü direkt Clevo olan kasa modellerinin hepsi çok kötü sürekli ısınma problemleri yapıyor almayın.
Ben max Q ekran kartı olan laptop almazdım. Vintusun intel işlemci olanlarını tercih etmeni öneririm. Bu benim kendi düşüncem.HP victus dan iyi midir? bu?
Bütçem yetmedi 5600h 16 ram modelini aldım 21200 e 23000 olmuşBen max Q ekran kartı olan laptop almazdım. Vintusun intel işlemci olanlarını tercih etmeni öneririm. Bu benim kendi düşüncem.
Hayır değil o stabil bir sorun yok.HP victus aldım ben oda mi öyle
Teşekkür ederimHayır değil o stabil bir sorun yok.
Ekran kartının watt değeri en düşük seviyede demek yani gücü kırpılmış anlaRTX 3060 MAX Q NE OLUYOR
Max q, maximum quietnessMax-Q : maksimum kalite demek.
Max-P : maksimum performans.
Max Q olan Ekran kartları daha stabil calisir ve Ekran kartı ısınmasını engeller.
Max-Q, Nvidia’nın sözlüğünde ise azamî verimlilik anlamına geliyor. Kalite derken bunu kastettim.Max q, maximum quietness
Sessiz ve ince olması için tasarlanmış kartlar. 130w kart Max q olmaz.