Neler Yeni

Yardım Gigabyte A620m h anakart bios güncellemesi sonrası pc açılmıyor

Xwlayss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Veysel Emin Ad
Öncelikle merhabalar bugün bios güncellemesi yapayım dedim Qflash falan nedir bilmeden gigabyte ın uygulamasından güncellendim sonrasında xmp ayarını açtıktan sonra f10 diyip kaydettim ve pc açılmıyordu ramleri tak çıkar yaptım fakat olmadı siyah ekranda kaldı ve hiç bir türlü biosa erişemiyorum lütfen yardım edin

İlker67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
İlker bayram
Öncelikle merhabalar bugün bios güncellemesi yapayım dedim Qflash falan nedir bilmeden gigabyte ın uygulamasından güncellendim sonrasında xmp ayarını açtıktan sonra f10 diyip kaydettim ve pc açılmıyordu ramleri tak çıkar yaptım fakat olmadı siyah ekranda kaldı ve hiç bir türlü biosa erişemiyorum lütfen yardım edin
Anakartın üstünde bios sıfırlama pinleri var bios piline yakın biyerdedir üstüne küçücük jpd yazar ona tornavida değdir bütün uçlara temas edicek şekilde bios sıfırlanır bunu bilgisayar açıken çalışırken yao

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Emirhan
Bios pilini çıkartınız 5 dakika bekleyin ve geri takın bu şekilde deneyiniz

Xwlayss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Veysel Emin Ad
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaptım onu Bilgisayar açıldı fakat xmp ayarını yapınca tekrardan oluyor ramler şuan 4800mhz de çalışıyor
Ramler corsair vegeance 32 gb 6000mhz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,876
Üyeler
160,314
Son üye
kaantr
Top Bottom