Neler Yeni

Gigabyte A620M H ARGB Kontrol Edemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Uygun
Selam dostlar. Başlıkta da belirttiğim gibi A620M H anakarta sahibim. Gigabyte'ın sayfasında anakartın ARGB pini olduğu yazıyor fakat ne yeni aldığım fanlarımın nede sıvı soğutmamın renklerini değiştiremiyorum. Anakartın RGB Fusion programının da desteği olmadığı yazıyor sitede. O zaman fan renklerini nasıl değiştiricem kontrolcü şart mı. Eğer kontrolcü şart ise önerilere açığım bütçe derdim yok.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,069
İsim
baba merhaba
aşağıya bıraktığım uygulamayı indir, kurup dener misin ?
argb kontrol edebilebilir olması lazım;
edit: fanların A-rgb olduğuna eminsiniz değil mi? fanlar argb 3 pinli ve anakartta 3pinli 5v olan yere takılı dimi ?
sizin anakarta 3pin yeri d_led olarak yazıyor, en aşağı sol köşelerde kalıyor yeri

DogancanYr

80+ Silver
aşağıya bıraktığım uygulamayı indir, kurup dener misin ?
argb kontrol edebilebilir olması lazım;
edit: fanların A-rgb olduğuna eminsiniz değil mi? fanlar argb 3 pinli ve anakartta 3pinli 5v olan yere takılı dimi ?
sizin anakarta 3pin yeri d_led olarak yazıyor, en aşağı sol köşelerde kalıyor yeri
Openrgb daha iyi.
Anakarta argb kablosu takılı mı ?

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,069
İsim
baba merhaba
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet argb girişine takılı hepsi. Sıvı soğutma ve fanları alırken özellikle argb olmasına dikkat ederek aldım. Openrgb ile benim fanların desteği yok sanırım o da görmüyor. Sıvı soğutma modeli: Deepcool LS520, Fanların modeli: Corsair RS120. Sıvı soğutma hem psu hemde anakarta bağlı o sebeple değişmiyor olabilir mi?

Top Bottom