Neler Yeni

Gigabyte anakart bios reset tuşu

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Gigabayt x570s ud bios default tuşu var mı acaba
Var...

6743993c_5.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Dogus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart islemcinmi gormedi usb ile o tusa basip bios attim o tuş reset icinde kullaniliyor mu

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Anakart islemcinmi gormedi usb ile o tusa basip bios attim o tuş reset icinde kullaniliyor mu
O BIOS Flashback tuşu hocam. Eğer BIOS'u sıfırlamak istiyorsan:
Bilgisayarı kapat. PSU kablosunu çıkar. Bilgisayarın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Ondan sonra RAM'leri çıkar. CLR_CMOS yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir ve RAM'lerini A2 ve B2'ye (2.slot ve 4.slot) takıp sistemini çalıştır.

BIOS Flashback işlemini doğru şekilde yaptın dimi hocam? BIOS güncellemesen bile sistemin açılması gerekirdi.
Ekran Görüntüsü (326).png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Dogus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şoyle ryzen
O BIOS Flashback tuşu hocam. Eğer BIOS'u sıfırlamak istiyorsan:
Bilgisayarı kapat. PSU kablosunu çıkar. Bilgisayarın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Ondan sonra RAM'leri çıkar. CLR_CMOS yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir ve RAM'lerini A2 ve B2'ye (2.slot ve 4.slot) takıp sistemini çalıştır.

BIOS Flashback işlemini doğru şekilde yaptın dimi hocam? BIOS güncellemesen bile sistemin açılması gerekirdi.Alıntıyı görüntüle
Soyle ryzen 9 5900x taktim açtim goruntu gelmedi sonra arastirdim bios guncellemesiyle destekliyormus flashback ile guncelledim sistem acildi fakat islemci sogutucum kule tipi auto boost ta sicaklik inanilmaz ucuyor cpu ratio dan 4.2 ye ayarladim ama goruntu alamadim ekran kartni sokup pili cikardim defauut yaptim acildi butur goruntu akamama durumunda her seferinde kasayi acmak zahmetli anakartin arka blaketinde bi tus olsaydi default icin super olurdu

Top Bottom