Neler Yeni

Gigabyte anakartımı nereye göndericem (garanti)

qqzeck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
zeck
endek bilişim yazıyor aradım itopyaya gönderipte yollayabilirsiniz dedi uğraşmamak istiyorsanız kargo ücretini siz ödeyip adresimize gönderin dediler gigabyte servisi bakması gerekmiyor mu endekbilişim ne alaka?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben itopyadan hazır sistemle aldım direk gigabyte mı göndersem acaba
Hocam ben kafam rahat olsun diye İncehesap'a göndermiştim her şeyle onlar ilgilendi sistem en son elime ulaştı. Yaptıkları işlemi hatırlamıyorum ama format da atmışlardı. Gerek yoktu bence ya da vardı bilmiyorum gerekçelerini. Önemli dosylarınızı yedekleyin ve not bırakabilirsiniz gerekmiyorsa format atmayın diye bana sormadan format atmışlardı bütün dosyalarım gitmişti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Anakartın kutusunun içine faturasını koy not yaz arızalı elektrik gelmiyor gibi şeyler yaz

İstanbul da oturuyorsan elden ver
Anakartın kutusunun içine faturasını koy not yaz arızalı elektrik gelmiyor gibi şeyler yaz

İstanbul da oturuyorsan elden ver
Anladım hocam. İrsaliye falan diyor fatura koysam yeter dimi?

Hocam ben kafam rahat olsun diye İncehesap'a göndermiştim her şeyle onlar ilgilendi sistem en son elime ulaştı. Yaptıkları işlemi hatırlamıyorum ama format da atmışlardı. Gerek yoktu bence ya da vardı bilmiyorum gerekçelerini. Önemli dosylarınızı yedekleyin ve not bırakabilirsiniz gerekmiyorsa format atmayın diye bana sormadan format atmışlardı bütün dosyalarım gitmişti.
Bende itopyadan aldım hazır sistem ile gönderdim fakat kasa değiştiğinden geri gönderdiler bende direk servisine göndermek istiyorum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,891
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Bende itopyadan aldım hazır sistem ile gönderdim fakat kasa değiştiğinden geri gönderdiler bende direk servisine göndermek istiyorum.
İrsaliye dedikleri muhtemelen faturadır zaten.

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Barış Okçu
dostum senin ürünü itopyaya göndermen süreci maksimum 3-4 gün uzatacak bu da senin itopyaya kargolaman ve onların endekse kargolaması gibi. Riske atma 3-4 gün için uğraşma bile gönder itopyaya halletsinler. Normalde kargo ücretini senin ödememen lazım endeks bilişime gönderirken. Ücret olmasa bende endekse gönderirdim.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün

Fatura yada garanti belgesi olabilir hangisi varsa elinde onu kutunun içine koy en kötü müşteri hizmetlerini ara bilgi al

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Merhaba arkadaşlar bende gigabyte anakart var itopyadan hazır sistemle aldım fakat itopyayla uğraşmayıp direk garantisine göndermek istiyorum kutusunda endeks bilişim yazıyor oraya mı göndericem gigabyte servisine mi anlamadım bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Bios ayarı bozuldu bilgisayarcıya götürdük yapamadı secure bootu açtıktan sonra görüntü gitti
Anakartın tam modeli neydi? Bilgisayarcı UEFI destekli ekran kartı ile test edip ya da APU bir işlemci taksaydı görüntü alma ihtimali çok yüksekti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Anakartın tam modeli neydi? Bilgisayarcı UEFI destekli ekran kartı ile test edip ya da APU bir işlemci taksaydı görüntü alma ihtimali çok yüksekti.
Gigabyte h610 m ddr4 anakart. Bende bilmiyorum görüntü alamamış başka ekran kartıyla sözde bende zaten endeksbilişime göndericem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,916
Üyeler
161,357
Son üye
Halilvural27
Top Bottom