Yardım Gigabyte anakartta secure boot açma

Ben10

80+ Silver
Reaksiyon skoru
836
Evet arkadaşlar secure boot açmam lazım valo faceit falan giremiyorum gigabyte anakartlarda sıkıntı olabiliyormuş önce bilgili kişilere sorayım dedim şimdiden teşekkürler.

Evet arkadaşlar secure boot açmam lazım valo faceit falan giremiyorum gigabyte anakartlarda sıkıntı olabiliyormuş önce bilgili kişilere sorayım dedim şimdiden teşekkürler.
maalesef çözümü yok sadece bu problemden dolayı gigabyte anakartı değiştim mecbur windows 10 dönecen

maalesef çözümü yok sadece bu problemden dolayı gigabyte anakartı değiştim mecbur windows 10 dönecen
windows 11de sorun mu oluyor hocam sorun oluyorsa hiç gerek yok oynamam boşver hikayeden devam :D

windows 11de sorun mu oluyor hocam sorun oluyorsa hiç gerek yok oynamam boşver hikayeden devam :D
Windows 11 de valorant, LOL gibi oynlar TPM istiyor onun içinde secure boot açman lazım ama maalesefki gigabyte bu sorunu yıllardır çözemiyor

biraz eski bi konu ama belki faydası olur diye atayım yinede

Windows 11 de valorant, LOL gibi oynlar TPM istiyor onun içinde secure boot açman lazım ama maalesefki gigabyte bu sorunu yıllardır çözemiyor
Lolde falan sorun yokta her geçen gün saçma sapan işler çıkarıyorlar secure boot olunca noluyor olmayınca noluyor çözemedim gitti oynamıyorum sayelerinde. Sağolun cevaplar için ileride anakart değiştirirsem bi şans veririm gigabyte gibi bir markada hala böyle sorunlar olması şaşırttı gerçi ama bunada şükür iyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biraz eski bi konu ama belki faydası olur diye atayım yinede

sağolun hocam uğraşmamayı tercih ettim hikayeliden devam secure boot zart zurt istemiyolar kafa rahat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,820
Üyeler
187,737
Son üye
mukose
Geri