Neler Yeni

GİGABYTE Aorus/Gaming oc 9070xt alınır mı???

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Yunus Emre Uzun
Bir ara lian li lere takmıştım baya ama vazgeçtim sanırım. Önerin varsa bakarım valla. Bu arada şuanki sistemi toplayalı tam 10 yıl oldu ve sıvı soğutma da almıştım Cooler Master marka. Helal olsun 10 yıldır 1 kez sorun yaşatmadı emektar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genel bi güncelleme : AORUS tükendi :/
ah kötü olmuş tükenmesi hocam bu enermaxın 360 ı fiyatına göre aşırı iddialı tam terim olarak bilmiyorum ama sadece işlemciyi değil etrafınıda soğutuyormuş ve fiyatı 3k bareminde değerlendirilebilir fakat bu kasaya msi bir sıvı soğutucu harbi doğruya doğru daha güzel gözükürdü enemaxı araştırmanızı öneririm

EfeAykut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Aykut
ah kötü olmuş tükenmesi hocam bu enermaxın 360 ı fiyatına göre aşırı iddialı tam terim olarak bilmiyorum ama sadece işlemciyi değil etrafınıda soğutuyormuş ve fiyatı 3k bareminde değerlendirilebilir fakat bu kasaya msi bir sıvı soğutucu harbi doğruya doğru daha güzel gözükürdü enemaxı araştırmanızı öneririm
Enarmaxa denk gelmiştim ama bildiğim bir marka değil pek, araştırtacağım. Msi konusunda ise sıvı soğutmalarını çok beğenmiyorum ya birkaç şikayet duydum çevreden.(s360 hariç o çok kaliteli çok sessiz) ama fiyatıda 10.000 işte çok pahalı. Karttan sonra ramleri alacağım o sürede araştırcaz artık.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Yunus Emre Uzun
Enarmaxa denk gelmiştim ama bildiğim bir marka değil pek, araştırtacağım. Msi konusunda ise sıvı soğutmalarını çok beğenmiyorum ya birkaç şikayet duydum çevreden.(s360 hariç o çok kaliteli çok sessiz) ama fiyatıda 10.000 işte çok pahalı. Karttan sonra ramleri alacağım o sürede araştırcaz artık.
tamamdır hocam bilmiyorum forumdaki arkadaşlar baya öneriyor fiyat performans konusunda bence tercih edilebilir bir tane resim atmıştı arkadaşın biri onu bulabilceğimi sanmıyoprum ama sıvı soğutucu tier list i diye 3 bin liralık enermax 4 ün cü sırada falandı 1 inci sırada 10k lık gigbyt aquaforce falan vardı bayağı öndeydi enermax fiyatına göre

Top Bottom