7900xt den geçilir mi brom 9070xt yeNitro al, tasarım olarak en iyisi NİTRO.
7900xt den geçilir mi brom 9070xt yeNitro al, tasarım olarak en iyisi NİTRO.
Geçilir 7900 xtx in de uzerinde yer yer.7900xt den geçilir mi brom 9070xt ye
Stok bulsam geçecem de stok yokGeçilir 7900 xtx in de uzerinde yer yer.
RTX açınca ise baya fark atiyor kimi oyunda 2 katı XTX in.
FSR4 kullanmak istiyorsan 9070 alabilirsin ama FSR4 istemezsen 7900XT Nitro öneririm veya 7900xtxArkadaşlar selam biliyorsunuz 9070XT mağazalarda satışa çıktı ve size iki sorum var. İlk olarak AMD kartları çok bilmediğim için bir Vatan Bilgisayar çalışanı bana sadece Sapphire marka önerdi ve stok bulamadım Nitro+ modelinde. Fiyatı 35k civarı. NVIDIA'dan iyi kart yaptigini bildiğim model ve markalardan alsam sorun olur mu? Gigabyte Aorus modeli 2-3 bin daha ucuz mesela. Veya ASUS TUF 4 bin lira daha ucuz.
İkinci sorum ise PC'yi 3-4 aylık süreçte bitireceğim. O yüzden her şeyden önce ilk ekran kartı mı alayım sizce fiyatlarında yaza kadar nasıl bir değişim olur yeni çıktığı için emin olamadim. 9800x3D mi artar veya azalır yoksa kart mı?
pin degişikligi var nitro plus damı birindeNitro al, tasarım olarak en iyisi NİTRO.
bekle gelir.Stok bulsam geçecem de stok yok
İade edeyim mi 7900xt yi brombekle gelir.
BEKLEMEN KABAHAT.İade edeyim mi 7900xt yi brom
Yaw ne bileyim brom, herkes ayrı bir şey diyor, 7900xt çok güçlü kart, üst segment bir kart, 9070xt saf güçte geçemez o kartı vs vs bekledim hepBEKLEMEN KABAHAT.
XTX i geçiyor saf güçte XT de neymişYaw ne bileyim brom, herkes ayrı bir şey diyor, 7900xt çok güçlü kart, üst segment bir kart, 9070xt saf güçte geçemez o kartı vs vs bekledim hep![]()
850 watt psu aldım high power, 450watt ekran kartı çıkışı var yeter mi 9070xt içinXTX i geçiyor saf güçte XT de neymiş![]()
Ne bileyim knk 16gb 20gb vram var 4gn var attı falan doldurdular iyice beniXTX i geçiyor saf güçte XT de neymiş![]()
340 watt felan çekiyor yükte 430 felan görüyor senın psu haylı haylı yeter850 watt psu aldım high power, 450watt ekran kartı çıkışı var yeter mi 9070xt için
Rahat rahat besler 850w high power.850 watt psu aldım high power, 450watt ekran kartı çıkışı var yeter mi 9070xt için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne bileyim knk 16gb 20gb vram var 4gn var attı falan doldurdular iyice beni![]()