Yardım Sapphire Nitro+ 9070 alınır mı?

Herhangi bir cw falan var mı hocam sizde?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cw var diyorlarda adama sordum cw yokmus inşallah çıkmaz valla
cw bütün üst kartlarda olur bu normal.

2. El henüz 1 aylık olan çevremde bir kart var Sapphire Nitro+ modeli 9070xt ekran kartı fiyat olarak 28e anlaştık arkadaşımla bu fiyata bence kesin alınır da kartın soğutması vs başarılı mı? Sorun yaşayan var mı? Merak ediyorum arkadaşlar sizce almalı mıyım?
28 ne bedavaya bulmuşsun

Herhangi bir cw falan var mı hocam sizde?

Cw var diyorlarda adama sordum cw yokmus inşallah çıkmaz valla
cw var olabilir o kadar ucuza satmaz yoksa

nitro serisinin yeni üretimlerinde bobin kalitesini artırmışlardı cw ihtimali azalsın diye bende hiç yok mesela;
eski kart denk gelmemiştir inşallah alacağın arkadaşa

330w çekiyor kart
55 derece
80-81 hotspot
0 cw bendeki

2. El henüz 1 aylık olan çevremde bir kart var Sapphire Nitro+ modeli 9070xt ekran kartı fiyat olarak 28e anlaştık arkadaşımla bu fiyata bence kesin alınır da kartın soğutması vs başarılı mı? Sorun yaşayan var mı? Merak ediyorum arkadaşlar sizce almalı mıyım?
soğutması en iyi ilk 3 te zaten bence al fırsatı kaçırma

cw bütün üst kartlarda olur bu normal.
aaaa sa tekrar karşılaştık

Tepe model daha üstü everest dağı falan yani. O model soğutamıyorsa zaten diğer modeller cehennemi yaşatır. Fiyat da çok iyi yapıştır gitsin.

sil sil 9070 xtymiş :d

yapıştır bedava

28 ne bedavaya bulmuşsun

cw var olabilir o kadar ucuza satmaz yoksa

nitro serisinin yeni üretimlerinde bobin kalitesini artırmışlardı cw ihtimali azalsın diye bende hiç yok mesela;
eski kart denk gelmemiştir inşallah alacağın arkadaşa

330w çekiyor kart
55 derece
80-81 hotspot
0 cw bendeki
Cw çok kafaya takılacak bişey değil o zaman doğru mu? İnşallah bunda da dediği gibi yoktur.
temizse alınır 28k çok güzel fiyat
Hocam 3 aylık kart 28.05.2025te alınma temiz çok kullanmamış 4060ti kullanıyormuş paraya ihtiyacı var diye satıyor şuan
Tepe model daha üstü everest dağı falan yani. O model soğutamıyorsa zaten diğer modeller cehennemi yaşatır. Fiyat da çok iyi yapıştır gitsin.
Bende iyi soğutur diye düşünüyorum biraz araştırma yaptığımda nitro serileri sorunlu diyenler olmuştu ama değil sanırım 😂
sil sil 9070 xtymiş :d

yapıştır bedava
Evet XT modeli fiyatı güzel geldi bana
demi la düşünmeden alınır
Öyle yapıyorum anlaştım Çarşamba alacağım inşallah.
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için sağolun.

Cw çok kafaya takılacak bişey değil o zaman doğru mu? İnşallah bunda da dediği gibi yoktur.

Hocam 3 aylık kart 28.05.2025te alınma temiz çok kullanmamış 4060ti kullanıyormuş paraya ihtiyacı var diye satıyor şuan

Bende iyi soğutur diye düşünüyorum biraz araştırma yaptığımda nitro serileri sorunlu diyenler olmuştu ama değil sanırım 😂

valla hayırlı olsun güleyimde darısı başıma gelsin ♥

nitro ve taichi en sorunsuz hatta

Geri