Neler Yeni

Sapphire 9070 Nitro + (31.999 K)

ThE LoSt

80+ Gold
Valla ben de seni arıyordum ;) Aklımda kalmıştı kullanan biri vardı diye ve listede zirveye oynuyorum şuan falan yazmıştı demiştim içimden :) Kart bugün adresime teslim edilecekmiş. Ben alır almaz stok tükendi, Nitro Plus'ı 31.9k yı görünce şaşırdım ve hemen almak istedim, umarım bir hinlik yoktur iade vs gibi çünkü tek korkum o. Duruma göre eğer takıldığım bir unsur ya da sormak istediğim bir şey olursa izninle sana forumdan özel mesaj atabilirim bilgin olsun.
Valla adınıza çok sevindim. Nitro plus modeli bu fiyatlara almanız iyi olmuş seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Donanım haber AMD RDNA™ 4 - RX 9000 konusunda da aktifiz oradan da takip edebilirsin.

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hakan
Valla adınıza çok sevindim. Nitro plus modeli bu fiyatlara almanız iyi olmuş seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Donanım haber AMD RDNA™ 4 - RX 9000 konusunda da aktifiz oradan da takip edebilirsin.
Bu arada birkaç mesaj yukarda paylaştığım videoda Pc Hocasının bahsettiği o panel içinde gizlenen kabloda herhangi bir ısınma gözlemlediniz mi ya da kablo ve plaka arasına bir şey koyup tedbiri arttırdınız mı yoksa direk videodaki gibi mi bıraktınız güç kablosunu ?

ThE LoSt

80+ Gold
Bu arada birkaç mesaj yukarda paylaştığım videoda Pc Hocasının bahsettiği o panel içinde gizlenen kabloda herhangi bir ısınma gözlemlediniz mi ya da kablo ve plaka arasına bir şey koyup tedbiri arttırdınız mı yoksa direk videodaki gibi mi bıraktınız güç kablosunu ?
O kabloyu kullanmıyorum ben güç kaynağım pcıe5.0 destekli olduğu için doğrudan oradan bağladım ısınma vs söz konusu değil gayet temiz duruyor kablo namına bir şey yok ürün geldiğinde kutu ön yüz görselini paylaşırsanız sevinirim akabinde steel nomad testi bekliyorum mutlaka

Ekler

• IMG_20250412_151830.jpg
    IMG_20250412_151830.jpg
    3.8 MB · Hit: 21

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hakan
O kabloyu kullanmıyorum ben güç kaynağım pcıe5.0 destekli olduğu için doğrudan oradan bağladım ısınma vs söz konusu değil gayet temiz duruyor kablo namına bir şey yok ürün geldiğinde kutu ön yüz görselini paylaşırsanız sevinirim akabinde steel nomad testi bekliyorum mutlaka
Direk kutunun ön fotosu mu, yoksa içeriği mi ? Bu arada diğer konu başlığında Sapphire 9070XT modelinin fanları ile ilgili bir problem hakkında konuşuluyor, katılıp fikir yazarsanız arkadaşlara yardımcı olabilir :

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,536
İsim
efe araci
Şuan Sapphire 9070 Nitro + modeli 31.999 bine satılıyor, bu rakam Sapphire Nitro+ için fena gözükmüyor. Ben 9070xt ya da 5070ti almayı düşünmüyorum hedefim 2k. Peki sizce bu fiyata şuan alınmalı mı ?
9070 için 32k bana çok geldi 1 ay önce 9070XT ler 31k dan satılıyordu almışsanız hayırlı olsun tabi :D

ThE LoSt

80+ Gold
Direk kutunun ön fotosu mu, yoksa içeriği mi ? Bu arada diğer konu başlığında Sapphire 9070XT modelinin fanları ile ilgili bir problem hakkında konuşuluyor, katılıp fikir yazarsanız arkadaşlara yardımcı olabilir :
Kutunun dış yüz ön fotosu

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Oğuz
Manyak Durmuş haaa

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hakan
Kutunun dış yüz ön fotosu
Biraz geç oldu dün evde değildim k.bakmayın. Daha montajını yapmadım 2 parçam eksik yarına kaldı deneyemiyorum bu yüzden. Kartı çalıştırdığımda dediğiniz testleri muhakkak yapıp ileteceğim.

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    306 KB · Hit: 16
  • 2.jpg
    2.jpg
    347.7 KB · Hit: 16

ThE LoSt

80+ Gold
Biraz geç oldu dün evde değildim k.bakmayın. Daha montajını yapmadım 2 parçam eksik yarına kaldı deneyemiyorum bu yüzden. Kartı çalıştırdığımda dediğiniz testleri muhakkak yapıp ileteceğim.
Overclock ibaresi var güzel

32 bin bi bana mı pahalı geldi

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hakan
Overclock ibaresi var güzel
Olmayanı da mı mevcut ki ? Sapphire Nitro + modelinde yani ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

32 bin bi bana mı pahalı geldi
Şuan Türkiye'de bulunmayan bir kart (sadece tek bir satıcı 38.5k ya satıyor) ve ramazan başından beri yeni stokların gelmesini bekledik ve gelmedi, ne zaman geleceği ve gelince de fiyatının ne halde olacağı da meçhul. Ben yeni sistem topladım ve montajı için sadece ekran kartım kalmış sayılırdı. HB haftalarca 35k ya sattı ve bitirdi. Ben 30-32 arasına razıydım ve görünce aldım

Son düzenleme:
Şuan Türkiye'de bulunmayan bir kart (sadece tek bir satıcı 38.5k ya satıyor) ve ramazan başından beri yeni stokların gelmesini bekledik ve gelmedi, ne zaman geleceği ve gelince de fiyatının ne halde olacağı da meçhul. Ben yeni sistem topladım ve montajı için sadece ekran kartım kalmış sayılırdı. HB haftalarca 35k ya sattı ve bitirdi. Ben 30-32 arasına razıydım ve görünce aldım
stoklara daha ucuz gelir

ThE LoSt

80+ Gold
Olmayanı da mı mevcut ki ? Sapphire Nitro + modelinde yani ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun arayışına düştük düz model nitro plus lar stok xt performansı sergiliyor çünkü fazla güçlü gibiler neyse tadını çıkarın 31k ya böyle kaslı bir model pekala alınabilir

Top Bottom