Selman Karaa
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8,261
- İsim
- Selman
- İlgilendiği Kategoriler
- Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Arkadaşlar max 600TL ye cherry mx red switch klavye arıyordum. Corsair K68in bir türlü indirime girmemesi sinirimi bozdu ve bunu gördüm. Şuan ki fiyatı 550TL. Klavye çok şık ve minimal duruyor. Bilek desteği olmaması benim için pek bir sorun yaratmıyor. Marka da çok sağlam ve tuş basmama sorunu falan yok. Malzeme kaliteside iyi. Klavyede okuduğum incelemelerde ve anlatılan şeylerde eksik olarak gördüğüm
-Rgb si olsada biraz sönük kalmasi
-Yazılımın çok fazla karmaşık fazla seçenek olmaması. Biraz daha basit olması.
Klavyede benim aradığım özellikler, marka klavye olması, başım hissiyatının kaliteli olması, çok ses çıkartmıyor olması, malzeme kalitesinin iyi olması. Aradığım her şey var. Bu klavyede sorun olarak rgb nin biraz sönük kalması ve Yazılımın çok detaylı olmaması dışında sorun var mı?
@Emirhandkee adlı arkadaşında incelemesini okudum, düşündüğüm gibi, siz ne dersiniz alınır mı?
-Rgb si olsada biraz sönük kalmasi
-Yazılımın çok fazla karmaşık fazla seçenek olmaması. Biraz daha basit olması.
Klavyede benim aradığım özellikler, marka klavye olması, başım hissiyatının kaliteli olması, çok ses çıkartmıyor olması, malzeme kalitesinin iyi olması. Aradığım her şey var. Bu klavyede sorun olarak rgb nin biraz sönük kalması ve Yazılımın çok detaylı olmaması dışında sorun var mı?
@Emirhandkee adlı arkadaşında incelemesini okudum, düşündüğüm gibi, siz ne dersiniz alınır mı?
Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch Mekanik Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com