Neler Yeni

Gigabyte Aorus K1 alınır mı?

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Arkadaşlar max 600TL ye cherry mx red switch klavye arıyordum. Corsair K68in bir türlü indirime girmemesi sinirimi bozdu ve bunu gördüm. Şuan ki fiyatı 550TL. Klavye çok şık ve minimal duruyor. Bilek desteği olmaması benim için pek bir sorun yaratmıyor. Marka da çok sağlam ve tuş basmama sorunu falan yok. Malzeme kaliteside iyi. Klavyede okuduğum incelemelerde ve anlatılan şeylerde eksik olarak gördüğüm
-Rgb si olsada biraz sönük kalmasi
-Yazılımın çok fazla karmaşık fazla seçenek olmaması. Biraz daha basit olması.
Klavyede benim aradığım özellikler, marka klavye olması, başım hissiyatının kaliteli olması, çok ses çıkartmıyor olması, malzeme kalitesinin iyi olması. Aradığım her şey var. Bu klavyede sorun olarak rgb nin biraz sönük kalması ve Yazılımın çok detaylı olmaması dışında sorun var mı?
@Emirhandkee adlı arkadaşında incelemesini okudum, düşündüğüm gibi, siz ne dersiniz alınır mı?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Alınabilir.

Squex

80+ Silver
Bence alınır tuşları kaliteli. Yazılım olsa nolur olmasa ne olur çoğu kişi yazılımdan sadece ışıkları değiştiriyordur. Makro atamayı programlar ile de yapılıyor. Rgb de benim için karanlık ortamda tuşları göreyim yeter düşüncesindeyim. Kısaca alınır.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence alınır tuşları kaliteli. Yazılım olsa nolur olmasa ne olur çoğu kişi yazılımdan sadece ışıkları değiştiriyordur. Makro atamayı programlar ile de yapılıyor. Rgb de benim için karanlık ortamda tuşları göreyim yeter düşüncesindeyim. Kısaca alınır.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Ve büyük ihtimal daha iyi bir seçenek yoksa alacağım.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar max 600TL ye cherry mx red switch klavye arıyordum. Corsair K68in bir türlü indirime girmemesi sinirimi bozdu ve bunu gördüm. Şuan ki fiyatı 550TL. Klavye çok şık ve minimal duruyor. Bilek desteği olmaması benim için pek bir sorun yaratmıyor. Marka da çok sağlam ve tuş basmama sorunu falan yok. Malzeme kaliteside iyi. Klavyede okuduğum incelemelerde ve anlatılan şeylerde eksik olarak gördüğüm
-Rgb si olsada biraz sönük kalmasi
-Yazılımın çok fazla karmaşık fazla seçenek olmaması. Biraz daha basit olması.
Klavyede benim aradığım özellikler, marka klavye olması, başım hissiyatının kaliteli olması, çok ses çıkartmıyor olması, malzeme kalitesinin iyi olması. Aradığım her şey var. Bu klavyede sorun olarak rgb nin biraz sönük kalması ve Yazılımın çok detaylı olmaması dışında sorun var mı?
@Emirhandkee adlı arkadaşında incelemesini okudum, düşündüğüm gibi, siz ne dersiniz alınır mı?
Alınmaz. Hadi sırf red switch alacağım dersen de gündüzleri aydınlık ortamda tuşların üstündeki harfler zor görünüyor. Tuş kalitesi falan iyi. Üstünde çok fazla kafa yorulmamış bir klavye. Diğer klavyeler de var mı yok mu bilmiyorum ama space, shift vb... gibi tuşlar çıkmıyor. Klavyenin üstündeki Aorus yazısı bile sticker. Kopmak üzere çoğu harfi.

Yazılımı çok sade ve hoş ama kötü.
RGB desen zaten yok.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınmaz. Hadi sırf red switch alacağım dersen de gündüzleri aydınlık ortamda tuşların üstündeki harfler zor görünüyor. Tuş kalitesi falan iyi. Üstünde çok fazla kafa yorulmamış bir klavye. Diğer klavyeler de var mı yok mu bilmiyorum ama space, shift vb... gibi tuşlar çıkmıyor. Klavyenin üstündeki Aorus yazısı bile sticker. Kopmak üzere çoğu harfi.

Yazılımı çok sade ve hoş ama kötü.
RGB desen zaten yok.
Rgb ile zaten sabah bir işim yok. Aslında akşam da yok ama belki daha çok gözüksün diye açarım. Yazılım ile de zaten pek bir şey yapmıyorum, benim için basit olması daha iyi.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Çıkmıyor derken keycaps mi yoksa tuşlar mı
Keycaps. Diğer tuşlar rahat çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rgb ile zaten sabah bir işim yok. Aslında akşam da yok ama belki daha çok gözüksün diye açarım. Yazılım ile de zaten pek bir şey yapmıyorum, benim için basit olması daha iyi.
Sen bilirsin. Hayırlı olsun.

Squex

80+ Silver
Keycaps. Diğer tuşlar rahat çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen bilirsin.
çıkması lazım ya biraz zorlamak gerekir shift ve spacede çünkü o tuşlarda stabilizer(türkçesini unuttum) olması lazım belki ondan zor çıkıyordur ama hiç çıkmama gibi bir şey olmaması lazım

Hot Deal

80+
Çok kötü o, bunu al

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler