Yanlış bilgilendirmeni de almışsın. Bir daha yazmadan önce dikkat edersin umarım.Gigabyte ne, bilindik markalardan al. Redragon, gamenote, corsair bak
şaka mısın nesin dostumGigabyte anakart üretiyor onun haddine mi klavye üretmek, gitsin kendi işine baksın
Profiline baksana adamın ahhahahalınabilir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
şaka mısın nesin dostum
multi benceProfiline baksana adamın ahhahah
@Şans Burada nın olabilir. Çünkü hem ban yemişti hemde beni kıskanıyorsunuz falan diyormulti bence
Selman Hanım QWE jagsjagauayBen kimsenin mp'si değilim. Diğer forumda üyeliğim var ama ilk kez geldim buraya, yanlış bilgilerden arının diye yazıyorum.
Bu arada Selma hanım yaş kaç
Ben kimsenin mp'si değilim. Diğer forumda üyeliğim var ama ilk kez geldim buraya, yanlış bilgilerden arının diye yazıyorum.
Aorus ekran kartları, anakart, mouse, klavye, üreten bir marka. Gigabyte markasının oyuncu ekipmanları satan bir markasıBen kimsenin mp'si değilim. Diğer forumda üyeliğim var ama ilk kez geldim buraya, yanlış bilgilerden arının diye yazıyorum.
Boşu boşuna açıklama, yine GeyMNot alın diyecek. Bütçesi 2000Tl olan adama Apex Pro varken o kadar verme gEyMnOT al der bu zaten .dAorus ekran kartları, anakart, mouse, klavye, üreten bir marka. Gigabyte markasının oyuncu ekipmanları satan bir markası
Eminim çıkmıyor. Biraz zorladım içindeki sanırım stabilizerdi zarar görmüştü.çıkması lazım ya biraz zorlamak gerekir shift ve spacede çünkü o tuşlarda stabilizer(türkçesini unuttum) olması lazım belki ondan zor çıkıyordur ama hiç çıkmama gibi bir şey olmaması lazım