Neler Yeni

Gigabyte aorus xtreme waterforce rtx 3080 kaç derecede çalışır

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Niyazi
Arkadaşlar ALLAHIN izniyle seneye pc toplamak istiyorum bu ekran kartı kaç derecede çalışır veya normal sürüm alsam üzer mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Kerem Ergüder
oyundayken 50 dereceler de boşta 30 büyyük ihtimalle ama monitör çözünürlüğüne ve farklı faktörlere göre değişebilir bu dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Niyazi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Seneye açarsın konu
Hocam kendime bir taslak oluşturmaya çalışıyorum ALLAHIN izniyle alacağımız zaman neyin ne olacağını bileyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyundayken 50 dereceler de boşta 30 büyyük ihtimalle ama monitör çözünürlüğüne ve farklı faktörlere göre değişebilir bu dostum
2k 165hz monitör almak istiyorum hocam ALLAHIN izniyle o zaman kaç derecelerde olur genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum ama ALLAHIN izniyle sistemi alırsam hikayeli oyunlarada başlayacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Kerem Ergüder
Hocam kendime bir taslak oluşturmaya çalışıyorum ALLAHIN izniyle alacağımız zaman neyin ne olacağını bileyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

2k 165hz monitör almak istiyorum hocam ALLAHIN izniyle o zaman kaç derecelerde olur genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum ama ALLAHIN izniyle sistemi alırsam hikayeli oyunlarada başlayacağım
dell monitör mü alıcaksın rekabetçi oyunlarda 40 derece flan görürsün büyük ihtimall hikayeli oyunlar da da 50 dereceler olur

Top Bottom