Neler Yeni

Gigabyte ax370m ds3h biosa girmeden bios güncellemesi yapabilirmiyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Muhammed Taha TÜZ
Öncelikle merhaba ben yeni bir pc topladım gigabyte ax370m ds3h anakarta ryzen 5 2600x işlemci taktım ama görüntü alamadım.Görüntü alabilmek için bios güncellemesi gerekiyormuş.
Nasıl güncelleyebilirim?

xAhmetBilgin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ahmet Bilgin
ryzen 1.nesil işlemci ile yapacaksın yada anakartında özellık varsa anakarta gelen guc gırıslerını bağlayıp sadece flash ile guncelleyebiliyorsun

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Pc topladığın yere git ve bios cüncellemesi attır. Kendin yapmayı denersen bios için 1.nesil bir işlemci almalısın. O da para demektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Muhammed Taha TÜZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ryzen 1.nesil işlemci ile yapacaksın yada anakartında özellık varsa anakarta gelen guc gırıslerını bağlayıp sadece flash ile guncelleyebiliyorsun
o özellik isim olarak hangi isim adı altında geçiyor acaba? öyle bir özellik var mı yok mu bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Muhammed Taha TÜZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc topladığın yere git ve bios cüncellemesi attır. Kendin yapmayı denersen bios için 1.nesil bir işlemci almalısın. O da para demektir.
pc yi kendim sitelerden 0 ve ikinciel parçalar satın alarak topladım.Anakartı da aynı şekilde ikinciel aldım.Aldığım kişi hiç kullanmamıştı

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
pc yi kendim sitelerden 0 ve ikinciel parçalar satın alarak topladım.Anakartı da aynı şekilde ikinciel aldım.Aldığım kişi hiç kullanmamıştı
Yokmu mahallenizde bir Bilgisayarcı :p

Top Bottom