Neler Yeni

Gigabyte b450 gaming x alınır mı ?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
B450M-K'dan iyidir be
La yeter sen de her zaman konuya sonradan gelip hep aynı tarz şeyleri yazıyorsun bıktım artık bıktım :D.
Anakartın kötü işte, ne yapalım, değiştir la o zaman böyle diyeceğine :D.

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
Bence B450 Pro4 iyi gider, hem VRM'i aşırı kötü değil, hem de ARGB girişi var, ben şahsen onu seçerdim.
aşırı kötü değil cümlesi beni aşırı tedirgin etti hocam diğer arkadaş vrm çok iyi demişti yani mortar maxa göre mi kötü değil demek istediniz

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
aşırı kötü değil cümlesi beni aşırı tedirgin etti hocam diğer arkadaş vrm çok iyi demişti yani mortar maxa göre mi kötü değil demek istediniz
Dostum iyi işte VRM kalitesi, B450 Gaming X gibi B450M S2H ile aynı VRM'e sahip olup ARGB girişi olan versiyonu gibi değil yani.
B450 Pro4 öneririm, fiyatına göre gayet iyi, gönül rahatlığı ile alabilirsin.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Mortar Max Vrm olarak hepsinden iyi Pro4 de iyi sayılır S2H dan iyi Pro4 ama Pro4 Mortardan kötü. Pro4 ile hemen hemen her işlemciyi kullanabilirsin o yüzden çok iyi dedim

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
hocam anakartlarda vrm soğutucu ne işe yarar bide vrm nedir ?
Dostum VRM, güç beslemesi demek.
İşlemciyi ve işlemcinin içerisindeki SoC'ye güç veren şeyler anakartlardaki VRM'lerdir.
VRM soğutucusu ise güç beslemelerinin ısısını uzaklaştırmak ve azaltmak için konurlar, VRM soğutucusu olması bir avantajdır.

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
Mortar Max Vrm olarak hepsinden iyi Pro4 de iyi sayılır S2H dan iyi Pro4 ama Pro4 Mortardan kötü. Pro4 ile hemen hemen her işlemciyi kullanabilirsin o yüzden çok iyi dedim
peki b450m pro4 ile b450 arasındaki tek fark birinin micro olmasımı yoksa başka şeylerdende kısıyorlarmı

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
peki b450m pro4 ile b450 arasındaki tek fark birinin micro olmasımı yoksa başka şeylerdende kısıyorlarmı
ARGB girisleri hakkinda fikrim yok @crazyreign e sormak lazim onu ama onun disinda tek farklari Micro ATX bir de iste Mortar daha iyi VRM

Dostum VRM, güç beslemesi demek.
İşlemciyi ve işlemcinin içerisindeki SoC'ye güç veren şeyler anakartlardaki VRM'lerdir.
VRM soğutucusu ise güç beslemelerinin ısısını uzaklaştırmak ve azaltmak için konurlar, VRM soğutucusu olması bir avantajdır.
benim anakartım b450m s2h vrm var sanırım bu modelin vrm soğutucusu sadece oyun oynayan biri için yeterlimi ?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
benim anakartım b450m s2h vrm var sanırım bu modelin vrm soğutucusu sadece oyun oynayan biri için yeterlimi ?
Dostum daha çok overclock yapan kişi düşünür bunu, senin için bir artısı veya eksisi yok.
Ama iyi yapmışsın, iyi böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,546
Üyeler
164,864
Son üye
Ventrecsialı Uzaylı
Top Bottom