crazyreign
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 80
Dahası
Çok iyi değil.MSI B450M PRO M2 MAX de mi kötü? (
O bütçeye daha iyisi alınır.
Çok iyi değil.MSI B450M PRO M2 MAX de mi kötü? (
Peki , ne önerirsin?Çok iyi değil.
O bütçeye daha iyisi alınır.
Ne var ki o bütçede .Peki , ne önerirsin?
Eyvallah abi.Ne var ki o bütçede .
B450 Gaming X daha iyi olur mesela, hem VRM'i daha iyi, hem de ARGB girişi var 2 tane, mis.
Pekii Mortar Max veya Gaming Plus Max nasıldır abi.Ne var ki o bütçede .
B450 Gaming X daha iyi olur mesela, hem VRM'i daha iyi, hem de ARGB girişi var 2 tane, mis.
B450 TOMAHAWK MAX ile aynı VRM'e sahipler ama soğutma olarak farkları var biraz.Pekii Mortar Max veya Gaming Plus Max nasıldır abi.
La yok, ne rahatsızlığı.Çok rahatsız ettim kusura bakma
Bir de bunların rgb desteği olup olmadığını nereden öğrenicemB450 TOMAHAWK MAX ile aynı VRM'e sahipler ama soğutma olarak farkları var biraz.
La yok, ne rahatsızlığı.
Anakartın üreticisinin sayfasına gir, "4 pin RGB LED 12 V" gibi şeyler yazarsa RGB desteği var demektir.Bir de bunların RGB desteği olup olmadığını nereden öğrenicem
Abi nedir bu sendeki ARGB sevdası ;DAnakartın üreticisinin sayfasına gir, "4 pin RGB LED 12 V" gibi şeyler yazarsa RGB desteği var demektir.
Yalnız RGB diyorum bak, ARGB demiyorum.
Veya bunlarla uğraşmak yerine bana sorabilirsin .
Alıntıyı görüntüle
hocam son bomba sorumu sorup kenara çekiliyorum asrock b450 pro yu mu önerirsin mortar max ımı yoksa ryzen 3600 ve 5600xt li bir sisteme gaming x al geç mi dersin yoksa b450m s2h al fazla para harcama mı dersin çok garip bir soru oldu tüm düşüncelerimi döktüm şuandaAnakartın üreticisinin sayfasına gir, "4 pin RGB LED 12 V" gibi şeyler yazarsa RGB desteği var demektir.
Yalnız RGB diyorum bak, ARGB demiyorum.
Veya bunlarla uğraşmak yerine bana sorabilirsin .
Alıntıyı görüntüle
Bence B450 Pro4 iyi gider, hem VRM'i aşırı kötü değil, hem de ARGB girişi var, ben şahsen onu seçerdim.hocam son bomba sorumu sorup kenara çekiliyorum asrock b450 pro yu mu önerirsin mortar max ımı yoksa ryzen 3600 ve 5600xt li bir sisteme gaming x al geç mi dersin yoksa b450m s2h al fazla para harcama mı dersin çok garip bir soru oldu tüm düşüncelerimi döktüm şuanda