Yo ben Pro4 önerdim almadın.neden alınmaz çoğu kişi önerdi forumda?
VRM olarak B450 serisi Gigabyte bir anakart almayın. S2h ile aynı güç beslemelerine sahipler aorus serisi dahil. Bu yüzden o bütçede alternatifi olmayan bir anakart olan Asrock B450M PRO4 alın. Gigabyte hem vrm olarak kötü o seviyede hemde RGB Fusion uygulaması berbat.neden alınmaz çoğu kişi önerdi forumda?
onu listeme ekledim bi karar vericem sonunda sakinEvet anakarta uygun.
Normalden bi' tık daha fazla ısınır ama aşırı sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yo ben Pro4 önerdim almadın.
Hocam en az 5 kişi önerdi size bu anakartı ben dahil. En az 3-4 kere önerdim. Bu bütçede daha iyisi yok işte, niye zorluyorsunuz?onu listeme ekledim bi karar vericem sonunda sakin
neden kötü?VRM olarak B450 serisi Gigabyte bir anakart almayın. S2h ile aynı güç beslemelerine sahipler aorus serisi dahil. Bu yüzden o bütçede alternatifi olmayan bir anakart olan Asrock B450M PRO4 alın. Gigabyte hem vrm olarak kötü o seviyede hemde RGB Fusion uygulaması berbat.
ben biraz böyleyim kusura bakmayın ancak bu overclock anakrtı diyolar ben oc yapmayacağım ve ram freakansı düşük?Hocam en az 5 kişi önerdi size bu anakartı ben dahil. En az 3-4 kere önerdim. Bu bütçede daha iyisi yok işte, niye zorluyorsunuz?
B450 anakartlarda o RAM hızına aldanmayın. S2H 3600 ama ben 4400 yapabiliyorum RAM leri. Hatta şuan imzama bakın 3733 olarak 3 aydır kullanıyorum.neden kötü?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben biraz böyleyim kusura bakmayın ancak bu overclock anakrtı diyolar ben oc yapmayacağım ve ram freakansı düşük?