ŞeerefK 80+ Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 255 Dahası Reaksiyon skoru 54 İsim Şeref Kiraz 22 Ekim 2022 #1 Yeni islemci aldim taktim bir hata veriyordu y blve n ye basmali y ye bastim bios sifirlandi ne yapmaliyim önemli bir şey var mi yapilmasi hereken
Yeni islemci aldim taktim bir hata veriyordu y blve n ye basmali y ye bastim bios sifirlandi ne yapmaliyim önemli bir şey var mi yapilmasi hereken
𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬 80+ Gold Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 9,449 22 Ekim 2022 #2 ŞeerefK yazmış: Yeni islemci aldim taktim bir hata veriyordu y blve n ye basmali y ye bastim bios sifirlandi ne yapmaliyim önemli bir şey var mi yapilmasi hereken Devamı için tıklayın... Sıfırlanması sorun teşkil etmez Ramin MHz'sini tekrar yükseltin biostan yeterli
ŞeerefK yazmış: Yeni islemci aldim taktim bir hata veriyordu y blve n ye basmali y ye bastim bios sifirlandi ne yapmaliyim önemli bir şey var mi yapilmasi hereken Devamı için tıklayın... Sıfırlanması sorun teşkil etmez Ramin MHz'sini tekrar yükseltin biostan yeterli