Neler Yeni

Gigabyte B450 S2H Soft Brick Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ata
Merhaba;

Başlıkta belirttiğim üzere anakartta win11 kurdum fakat pc siyah ekranda kalıyor. Secure Boot aktif etmeye çalışırken oldu bu durum adımlarımı anlatayım;

İlk başta biosa girip CMS Supportu devre dışı bırakıp kaydedip yeniden biosa girdiğimde aktif hale geliyordu. Bende bios update yaptım indirdim update ettim son sürüme. Sonra CMS i kapattım kaydettim bir daha girdiğimde yine aktifti neyse sonra cms kapatıp ardından secure boot özelliği gözüktü ordan aktifleştirip ardından key ayarını açtım yes dedim kaydettim sonra bir daha açmaya çalıştım orda custom ve user modları vardı yanlış hatırlamıyorsam onları düzeltip bir daha kaydedip açıcaktım ama key ayarını yes yapıp kaydedip açmaya çalıştığımda açılmadı. Ekran kartı olarak Rx 570 mevcut. Yarın herhangi bir pc tamirciye gitsem yardımcı olur mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ölücüadam42
Kasayı fişten çekip bios pilini çıkarıp güç tuşuna basılı tutarak 10-15 saniye bekleyin kendine gelir birde csm kapatıp secure boot açın yeter secure boot ayarlarını kurcalamayın

Yada attığım fotoğraftaki 2 pini tornavida ile kısa devre yapın aynı işlevi görür(anakartın en altında)

Ekler

• images (14).jpeg
    images (14).jpeg
    19.5 KB · Hit: 3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,063,278
Üyeler
168,913
Son üye
tyhjnmkj987