Neler Yeni

GIGABYTE B450M DS3H V2 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 hazır sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Tarık Salim
Merhaba Arkadaşlar, almak istediğim sistem https://www.itopya.com/wtcn-super-a...-oc-6gb-16gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-espor-pc/ sizce alınır mı? anakart biraz kafamı karıştırdı açıkcası çünkü ortalama 5-10 ay içinde ekran kartını satıp rtx 3060 almayı planlıyorum uyguna denk getirebilirsem. kısacası ben bu sistemi yükseltebilirim ufak ufak ama anakartına pek hakim değilim karar veremedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Tarık Salim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart sıkıntı çıkartmaz ama SSD ve PSU değiştirin.
SSD için ikisinden wd 500 gb olanı düşündüm ya da 250 gb alıp 3100mb okumasından dolayı diyorum yanına 1tb hard disk alabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Tarık Salim
NZXT merakın ve rog strix sevdan varsa bunu tercih edebilirsin anakartı vs. üst seviye
Buna da baktım ama tek rahatsız eden şey kasası oldu çok kapalı hava sirkülasyonu pek yok gibi geldi ve kasayı değiştiremedim o yüzden diğerine baktım yoksa bunu almayı düşünüyordum ilk başta.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Anakartla ilgili herhangi bir problem olmaz.
Seçeneklerde S2H V2 varsa o da tercih edilebilir.

TEŞKİLAT

80+ Silver
Buna da baktım ama tek rahatsız eden şey kasası oldu çok kapalı hava sirkülasyonu pek yok gibi geldi ve kasayı değiştiremedim o yüzden diğerine baktım yoksa bunu almayı düşünüyordum ilk başta
bu kasanın aşırı fazla seveni var :D özel bir marka

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
NZXT merakın ve rog strix sevdan varsa bunu tercih edebilirsin anakartı vs. üst seviye
Kasa kötü, PSU kötü, SSD kötü. B450M-A ile B450M DS3H neredeyse aynı üst seviye falan değil. Ve pahalı bir sistem, alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Tarık Salim
Kasa kötü, PSU kötü, SSD kötü. B450M-A ile B450M DS3H neredeyse aynı üst seviye falan değil. Ve pahalı bir sistem, alınmaz.
bu fiyat aralığında bana önerebileceğiniz bir sistem var mı peki? ileride 3060 takabileceğim ama şuan da high grafik güzel fps verebilecek bir ekran kartı olursa iyi olur. teşekkürler şimdiden.

Top Bottom