Birkaç ay içerisinde sistem toplamayı düşünüyorum. Bu sitemde işlemciyi elimden geldiğince yeni nesillere yükselterek sistem ömrünü uzatmayı düşünüyorum. Gigabyte b450m gaming x anakartı kullanan varsa önerir mi? Tecrübeleri nelerdir?
Kart iyidir azda olsa oc imkanı vardır iyi bir kasayla oc yapabilirsinBirkaç ay içerisinde sistem toplamayı düşünüyorum. Bu sitemde işlemciyi elimden geldiğince yeni nesillere yükselterek sistem ömrünü uzatmayı düşünüyorum. Gigabyte b450m gaming x anakartı kullanan varsa önerir mi? Tecrübeleri nelerdir?
Oc işlerine pek girişeceğimi şu anlık düşünmüyorum ama ileride neden olmasınKart iyidir azda olsa oc imkanı vardır iyi bir kasayla oc yapabilirsin
Farklı bir önerin varsa önerilere açığımGüzel anakarttır bütçen yetmiyorsa önerebiliriz
Yani o zaman ilerde anakart değişikliğine gidersinOc işlerine pek girişeceğimi şu anlık düşünmüyorum ama ileride neden olmasın
Tavsiyen için teşekkür ederimAlınabilir tabii ki ama msi b450m pro 4 slotlu modeli daha mantıklı tavsiye ederim