Neler Yeni

Gigabyte b450m s2h bios guncelleme?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Dogukan horuz
Arkadaslar sistem alicam b450 s2h li biosunun direkt son sürümünü indirirsem sıkıntı çıkarmı. Yoksa ondan once bios indirmem gerekiyormu?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
F40 sürümüne güncellerken ilk başta F32 sürümüne güncelleyip sonra F40 sürümüne güncellemen gerekiyor ama F40 BIOS'la gelmediği için artık sorun yok. Şu an anakart elinde mi? Eğer elindeyse şu anki sürümün nedir? Değilse aldığın yere sorabilirsin hangi BIOS sürümü ile gönderdiklerini.

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Bios indirirken orada söyler zaten şu bios gerekli diye.Ona göre önce onu yüklersin.Ama ona gerek kalmaz bence.Aynı anakarttan kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Dogukan horuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
F40 sürümüne güncellerken ilk başta F32 sürümüne güncelleyip sonra F40 sürümüne güncellemen gerekiyor ama F40 BIOS'la gelmediği için artık sorun yok. Şu an anakart elinde mi? Eğer elindeyse şu anki sürümün nedir? Değilse aldığın yere sorabilirsin hangi BIOS sürümü ile gönderdiklerini.
Anakart elimde degil sadece aldigimda nasil yapicagimi bilmiyorum. İncehesaptan alicagim sistemi aldigimda direkt biosun surumune bakip guncellicem. Peki biosu guncellemdim diyelim ilerde ne gibi sorun cikar

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Anakart elimde degil sadece aldigimda nasil yapicagimi bilmiyorum. İncehesaptan alicagim sistemi aldigimda direkt biosun surumune bakip guncellicem. Peki biosu guncellemdim diyelim ilerde ne gibi sorun cikar
incehesaptan aldığın hazır sistemin bir parçası ise eğer bios güncellemesi yapılıp yollanıyor merak etme.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Dostum BIOS güncellemesi her zaman performans arttırmaz ama arttırmaz diye de güncel tutmamak saçma. Eline geldiği zaman en son sürüm olan F51f sürümüne güncelle, nasıl yapacağını bana ulaşırsan anlatırım.

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Hmm iyiymiş umarim sikinti yasamam. Siz daha once sistem aldinizmi
imzamdaki sistemi haziran ayında aldım. f50 sürümü ile geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum BIOS güncellemesi her zaman performans arttırmaz ama arttırmaz diye de güncel tutmamak saçma. Eline geldiği zaman en son sürüm olan F51f sürümüne güncelle, nasıl yapacağını bana ulaşırsan anlatırım.
direk buraya anlatabilirsen bende faydalanmış olurum reis. F50 şuan güncellerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,956
Üyeler
161,173
Son üye
Gurkannnn7
Top Bottom