Gigabyte B450m S2H o.c

ktkslotrk

80+
Reaksiyon skoru
4
Gigabyte B450m S2H anakart üstüne ryzen 5 1600 12nm ile 4.0 GHz seviyelerinde oc yapabilir miyim ya da bu ankart oc in doğru bir anakart mı sizce?

Anakart OC için uygun değil. Boşuna demiyoruz sağlam soğutma kullanan, sağlam bileşen kullanan anakart alın diye. destekliyor ama ne kadar stabil çalışır bilemem.

Gigabyte B450m S2H anakart üstüne ryzen 5 1600 12nm ile 4.0 GHz seviyelerinde oc yapabilir miyim ya da bu ankart oc in doğru bir anakart mı sizce?
ben OC da gigabyte ın bu alt seviye kartlarını kullandım bana bir problem oluşturmadı ve gayet stabil çalıştı, hem işlemci hem ram OC lamıştım :).

ben OC da gigabyte ın bu alt seviye kartlarını kullandım bana bir problem oluşturmadı ve gayet stabil çalıştı, hem işlemci hem ram OC lamıştım :).
İşi garantiye almak iyidir. En azından soğutması olan bir model tercih edilsin ki sorun yaşanmasın :).

Gayet rahat bir şekilde yapabilirsiniz. 4+2 mosfet yapısına sahip ve bu bütçede bile soğutmalı bir anakart. Kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız.

Hiç soğutması olmayan Asus bir anakartla videodaki hız aşırtmayı yaptıysak :)

Gayet rahat bir şekilde yapabilirsiniz. 4+2 mosfet yapısına sahip ve bu bütçede bile soğutmalı bir anakart. Kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız.
aynen bundan dolayı güveniyorum gigabyte a :). ve kasayı boğmayıp içini ferah tutar isen hiç problem olmaz.

aynen bundan dolayı güveniyorum gigabyte a :). ve kasayı boğmayıp içini ferah tutar isen hiç problem olmaz.
Kasa önünde 3 tane arkada 2 tane 12cm fan olacak içeride kablo kalabalığı da olmayacağı için içeride sağlıklı bir hava akışı olur diye tahmin ediyorum uygun fiyata 700w +80 gold psu da var gerekirse bir adet cpu fan da tedarik edebilirim sizce gigabyte B450m S2H yeterli olur mu r5 1600 12nm de 4.0 Ghz için

Kasa önünde 3 tane arkada 2 tane 12cm fan olacak içeride kablo kalabalığı da olmayacağı için içeride sağlıklı bir hava akışı olur diye tahmin ediyorum uygun fiyata 700w +80 gold psu da var gerekirse bir adet cpu fan da tedarik edebilirim sizce gigabyte B450m S2H yeterli olur mu r5 1600 de 4.0 Ghz için
Olur hocam ya, herhangi bir şey almanıza gerek yok. Stok soğutucusuyla bile yaparsınız. İyi şanslar, sonuçları bekliyoruz. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,383
Üyeler
186,734
Son üye
Barbarossa34
Geri