asus prime b450m-k sizce bu anakart uygun mu?Anakart OC için uygun değil. Boşuna demiyoruz sağlam soğutma kullanan, sağlam bileşen kullanan anakart alın diye. destekliyor ama ne kadar stabil çalışır bilemem.
O da değil. Asus B450 kısmında TUF modelleri dışında çok iyi değil ki TUF modelleri de diplerde.asus prime b450m-k sizce bu anakart uygun mu?
ben OC da gigabyte ın bu alt seviye kartlarını kullandım bana bir problem oluşturmadı ve gayet stabil çalıştı, hem işlemci hem ram OC lamıştımGigabyte B450m S2H anakart üstüne ryzen 5 1600 12nm ile 4.0 GHz seviyelerinde oc yapabilir miyim ya da bu ankart oc in doğru bir anakart mı sizce?
İşi garantiye almak iyidir. En azından soğutması olan bir model tercih edilsin ki sorun yaşanmasınben OC da gigabyte ın bu alt seviye kartlarını kullandım bana bir problem oluşturmadı ve gayet stabil çalıştı, hem işlemci hem ram OC lamıştım.
aynen bundan dolayı güveniyorum gigabyte aGayet rahat bir şekilde yapabilirsiniz. 4+2 mosfet yapısına sahip ve bu bütçede bile soğutmalı bir anakart. Kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız.
Evet o Dragon kartında bile öyle OC yapabilmişseniz bu kartta rahat rahat yapılabilir hocam.Hiç soğutması olmayan Asus bir anakartla videodaki hız aşırtmayı yaptıysak![]()
Kasa önünde 3 tane arkada 2 tane 12cm fan olacak içeride kablo kalabalığı da olmayacağı için içeride sağlıklı bir hava akışı olur diye tahmin ediyorum uygun fiyata 700w +80 gold psu da var gerekirse bir adet cpu fan da tedarik edebilirim sizce gigabyte B450m S2H yeterli olur mu r5 1600 12nm de 4.0 Ghz içinaynen bundan dolayı güveniyorum gigabyte a. ve kasayı boğmayıp içini ferah tutar isen hiç problem olmaz.
Olur hocam ya, herhangi bir şey almanıza gerek yok. Stok soğutucusuyla bile yaparsınız. İyi şanslar, sonuçları bekliyoruz.Kasa önünde 3 tane arkada 2 tane 12cm fan olacak içeride kablo kalabalığı da olmayacağı için içeride sağlıklı bir hava akışı olur diye tahmin ediyorum uygun fiyata 700w +80 gold psu da var gerekirse bir adet cpu fan da tedarik edebilirim sizce gigabyte B450m S2H yeterli olur mu r5 1600 de 4.0 Ghz için