Secure Boot'tan kaynaklı mı oldu?Arkadaşlar başlıkta olduğu gibi anakart soft brick oldu ve garantisi bitti ne yapmalıyım
Evet secure bootdan dolayı oldu bulabilirsem bir deneyeceğimSecure Boot'tan kaynaklı mı oldu?
Diğer konunu da şimdi gördüm. Başka UEFI destekli ekran kartı bulup dene bakalım hocam. Ondan sonuç alabilirsin.
Dostum acaba 5500xt ekran kartı uefi destekliyor mu herhangi bir bilgin var mıSecure Boot'tan kaynaklı mı oldu?
Diğer konunu da şimdi gördüm. Başka UEFI destekli ekran kartı bulup dene bakalım hocam. Ondan sonuç alabilirsin.
Destekliyor hocam.Evet secure bootdan dolayı oldu bulabilirsem bir deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum acaba 5500xt ekran kartı uefi destekliyor mu herhangi bir bilgin var mı
Peki ozaman sorun nedir bios pili çıkarttım taktım olmadıDestekliyor hocam.
Şuan takılı olan senin kendi ekran kartın mı?Peki ozaman sorun nedir bios pili çıkarttım taktım olmadı
EvetŞuan takılı olan senin kendi ekran kartın mı?
Başka ekran kartı lazım hocam. Başka UEFI destekli ekran kartı bulup denemelisin. (Bu her zaman kesin sonuç vermiyor ama.)
Kesin sonuç istiyorsam illa ekran kartını servise mi göndermeliyimBaşka ekran kartı lazım hocam. Başka UEFI destekli ekran kartı bulup denemelisin. (Bu her zaman kesin sonuç vermiyor ama.)
Yakınında varsa bilgisayarcı götür ona onda vardır UEFI destekli ekran kartı.
Hayır anakartı servise yollamalısın.Kesin sonuç istiyorsam illa ekran kartını servise mi göndermeliyim
Anakart yanlış yazmışımKesin sonuç istiyorsam illa ekran kartını servise mi göndermeliyim
Tamam dostum teşekkür ederimHayır anakartı servise yollamalısın.
Başka UEFI destekli ekran kartının iş yapması gerek hocam. Sen bu dediğimi bir dene. Zamandan ve paradan tasarruf etmiş olursun.Anakart yanlış yazmışım
Tamam dostum teşekkür ederim