Anakart İadesi İstiyorum Isınma Problemi Var

Reaksiyon skoru
5
Beyler bende gigabyte b450m h anakart vardı Windows 11 için Secure boot açınca soft brick oldu servise gönderdim bu arada da kartı yenilemek istedim ve asus b450m k 2 modelini aldım geldi kurulumunu yaptım her şeyi tamam ama işlemci boşta 60 derecede Yük altında 80 85 leri görüyor gigabyte anakartta hiç böyle bir şey yoktu ryzen 5 5600 kullanıyorum denemediğim yöntem kalmadı fan ayarları termal macun vs olmuyor bir türlü daha alalı bir gün oldu tebilondan aldım iade etmek istiyorum acaba iade alırlar mı

Beyler bende gigabyte b450m h anakart vardı Windows 11 için Secure boot açınca soft brick oldu servise gönderdim bu arada da kartı yenilemek istedim ve asus b450m k 2 modelini aldım geldi kurulumunu yaptım her şeyi tamam ama işlemci boşta 60 derecede Yük altında 80 85 leri görüyor gigabyte anakartta hiç böyle bir şey yoktu ryzen 5 5600 kullanıyorum denemediğim yöntem kalmadı fan ayarları termal macun vs olmuyor bir türlü daha alalı bir gün oldu tebilondan aldım iade etmek istiyorum acaba iade alırlar mı
Ne kadar bilgilisin bilmiyorum ama sanırım soğutucuya Bi şeyler yaptın

Muhtemelen fan düzgün takamadın. Kontrol etsen iyi olur. Termal macunu ne kadar sürdün fazla sürdüysen ısı iletimini engeller. İncecik bir tabaka olmasin lazim.

Anakarttan olan bi problem.olma.olasiligi yok gibi birsey hocam arkadaşların dediği gibi termal macun yada.montaj hatası olma ihtimali daha yüksek

Voltaj düşür

arkadaşlar gerekli cevabı vermiş anakartın dedikleri gibi doğrudan işlemci sıcaklığını arttıracak bir durumu olamaz

İşlemci fanın neydi? Aklıma birsey geldi bunun icin once ogrenmem lazim.

Geri