Gigabyte B450M S2H V2 M2 SSD

YusufShn01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
641
Gigabyte B450M S2H V2 Anakartıma m2 ssd almak istiyorum.
Nvme desteği var galiba eğer yoksa belirtirseniz sevinirim.
250 GB çok pahalı olmayan okuma yazma hızları ideal olan nvme m2 önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

Bütçeye bağlı olarak Kingston A2000 veya 980 Pro alınabilir. Anakartın desteği mevcut.

SSD konusunda hep Samsung önermişimdir

Maks 350 TL belki 380 vs çıkabilirim ama mümkün olduğu kadar düşük

Alabileceğiniz en iyi SSD budur bu fiyata.

Bu bütçede 250gb olarak kng alınabilir.

Alabileceğiniz en iyi SSD budur bu fiyata.
Bir kronik sorunu felan yoktur değil mi çünkü bütçe kısıtlı ve iade felan uğraşmak istemiyorum

Şu dörtlü iyidir.

Şu dörtlü iyidir.

Adata soğutuculu hoşuma gitti ne dersiniz alınır mı?
Ben Fivem oynuyorum oyun Hdd de kurulu araba sürerken mükemel ötesi drop yiyorum normalde 100 fps alıyorum o yüzden m2 ısınabilir diye düşündüm adata nasıldır sizce?

Adata soğutuculu hoşuma gitti ne dersiniz alınır mı?
Ben Fivem oynuyorum oyun Hdd de kurulu araba sürerken mükemel ötesi drop yiyorum normalde 100 fps alıyorum o yüzden m2 ısınabilir diye düşündüm adata nasıldır sizce?
Adata Swordfish benim en az gördüğüm model. Hakkında olumsuz konuşan görmedim ama en az bilineni. Okuma yazma olarak hepsi yakın SSDler. Ben kendime alıyor olsam WD Blue tercih ederdim. Tabi bu demek değil ki diğer modeller kötü. Hiçbirinin seni üzeceğini düşünmüyorum. Drop konusunda ise bir bilgim yok. FiveM hiç oynamadım.

Adata Swordfish benim en az gördüğüm model. Hakkında olumsuz konuşan görmedim ama en az bilineni. Okuma yazma olarak hepsi yakın SSDler. Ben kendime alıyor olsam WD Blue tercih ederdim. Tabi bu demek değil ki diğer modeller kötü. Hiçbirinin seni üzeceğini düşünmüyorum. Drop konusunda ise bir bilgim yok. FiveM hiç oynamadım.
Peki teşekkürler

Geri