OlmazGİGABYTE B450MS2H ANAKARTIMA RYZEN 5 3600 TAKSAM SORUN OLUR MU? EKRAN KARTIM XFX RX5500XT
Bios sürümüne bağlı. Güncel ise ( sanırım F50 sürümü bu arada emin değilim ) kullanılabilir. Bios güncel değilse olmaz.GİGABYTE B450MS2H ANAKARTIMA RYZEN 5 3600 TAKSAM SORUN OLUR MU? EKRAN KARTIM XFX RX5500XT
olur 3600x ile kulanıyorum ben
rx 5500xt güzel kart bence 5600xt daha da iyi olurdueyw kanka birde AMD ekran kartından anlıyor musun?
Aldığınızda bios update yaptınız mı? Yoksa hazır olarak tak çalıştır mı yaptınız?olur 3600x ile kullanıyorum ben aynı anakart modelini
bios uptade var dı içindeAldığınızda bios update yaptınız mı? Yoksa hazır olarak tak çalıştır mı yaptınız?
Anladım. Ama konu sahibinde durum aynı olmayabilir.bios uptade ile aldım sistemi
GİGABYTE B450MS2H ANAKARTIMA RYZEN 5 3600 TAKSAM SORUN OLUR MU? EKRAN KARTIM XFX RX5500XT
bence kolay bir işlem internet araştırarakta kolayca f50 sürümünü yükseltebilir diye tahmin ediyorumAnladım. Ama konu sahibinde durum aynı olmayabilir.
Elinde 1. veya 2. nesil işlemci olması lazım bios güncellemesi için. Vardır umarım sorun çıkmasını istemeyiz.bence kolay bir işlem internet araştırarakta kolayca f50 sürümünü yüklestebilir diye tahmin ediyorum