Neler Yeni

🔥İndirim GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 2999₺

Zextha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Furkan Salih
Bugün anakart ararken denk geldim. Bu fiyata kaçmayacağını düşünüyorum...
1675951267321.png

Tekrardan geçmiş olsun, başımız sağ olsun...

Zextha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Furkan Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Hayır, değil. Auros markası, Gigabyte'ın üst sınıf markası diyebiliriz kısaca. 2800 lira ona vereceğinize bunu almanız çok çok daha karlı olur, ömürlük bir kart olduğunu söyleyebilirim. Hatta ben de kaçırmadan çektim bir tane.
A520m-h nasıl hocam rx6700 ryzen 5 5600 takılacak benı ömürlük götürürmü

Zextha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Furkan Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oc yapamazsın ram MHz desteği fazla başka bı avantajı yok.
Yanlışın var keşke sadece onlar olsa...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemi aldıysan idarelik kullan derim. Videoda da yapmıştım aynı yorumu burada da yapacağım. Öylesine mükemmel bir sistemde a520 chipsetli bir anakart üzmüştü. Keşke 1.200 lira fazla olsaydı en azından 550m chipset bir anakart olsaydı dedim. Çünkü a520 chipsetli bir anakartta PCI 4.0 desteği yok. O sistemdeki ekran kartı da PCI 4.0 bir anakart. Ve SAM özelliğini de kullanamıyorsun. Çok aşırı performans kaybın olur mu? Hayır olmaz tabii. Eğer şu an bunu alabilme imkanın varsa al derim. Sistemle gelen anakartı da satarsın. Ama alabilecek bütçen yoksa acele etmene gerek yok fikrimce. Gerisi sana kalmış...

Sistemi aldıysan idarelik kullan derim. Videoda da yapmıştım aynı yorumu burada da yapacağım. Öylesine mükemmel bir sistemde a520 chipsetli bir anakart üzmüştü. Keşke 1.200 lira fazla olsaydı en azından 550m chipset bir anakart olsaydı dedim. Çünkü a520 chipsetli bir anakartta PCI 4.0 desteği yok. O sistemdeki ekran kartı da PCI 4.0 bir anakart. Ve SAM özelliğini de kullanamıyorsun. Çok aşırı performans kaybın olur mu? Hayır olmaz tabii. Eğer şu an bunu alabilme imkanın varsa al derim. Sistemle gelen anakartı da satarsın. Ama alabilecek bütçen yoksa acele etmene gerek yok fikrimce. Gerisi sana kalmış...
"O sistemdeki ekran kartı da PCI 4.0 bir ekran kartı"

Son düzenleme:

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
yani kral ekran kartının 4.0 özelliğini kullanamıyoruz, bu anakartta hmm şimdi bu ana kart satılırmı bilmiyorum, ama ilerde değiştirim kral böle gitmez dediğin gibide; şimdi bunda ben depolama sorunu yaşıyacağımı düşündüm reis 512gb depolama yetmez bu ana karta 2. bir ssd takabilyormuyuz veya hdd bide m2 ssd ile normal ssd arasında fark nedir anlatırsan çok sevinirim eğer vaktin var ve müsaitsen şimdiden teşekkürler

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

"O sistemdeki ekran kartı da PCI 4.0 bir ekran kartı"
Nasıl yanlış hocam doğru yazdıklarım, eksik olabilir bilgim ama a320 den pek bı farkı yok işte.

Zextha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Furkan Salih
Nasıl yanlış hocam doğru yazdıklarım, eksik olabilir bilgim ama a320 den pek bı farkı yok işte.
Pardon benim hatam yanlış okumuşum aceleyle. Eksik var demek daha doğru olur özür dilerim.

yani kral ekran kartının 4.0 özelliğini kullanamıyoruz, bu anakartta hmm şimdi bu ana kart satılırmı bilmiyorum, ama ilerde değiştirim kral böle gitmez dediğin gibide; şimdi bunda ben depolama sorunu yaşıyacağımı düşündüm reis 512gb depolama yetmez bu ana karta 2. bir ssd takabilyormuyuz veya hdd bide m2 ssd ile normal ssd arasında fark nedir anlatırsan çok sevinirim eğer vaktin var ve müsaitsen şimdiden teşekkürler
İlk olarak; Anakart illa satılır sahibinden'de letgo'da vs. ikinicisi; 512 yetebilir de yetmeyebilir de internet hızına bağlı. Mesela benim simetrik 1 gbps internetim olduğundan canımın çektiği oyunu indiriyorum sonra siliyorum sıkıntı etmiyor. Üçüncüsü; evet birden fazla ssd takabilirsin ama m.2 olarak sadece bir tane takabilirsin diğer takabileceklerin sata ssd olur. Son olarak da; m.2 ssd sata ssd'den çok çok daha hızlı ve performanslı ssdlerdir diye kısa özet geçebilrim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,316
Üyeler
166,358
Son üye
ramazans1234
Top Bottom