GİGABYTE B550 DS3H alınır mı??

sami şahin

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,440
Arkadaşlar anakartlardan çok anladığım söylenemez. Başlıkta gördüğünüz anakartı, anakarttan anlayan arkadaşlar eksilerini artılarını yazarsa sevinirim. Bu arada bir anakarttan beklentilerim söyleyeyim. Çok USB girişi olsun. Montaj yaparken çatur çutur ses çıkartıp kalitesiz olmasın. Soğutması iyi olsun. RGB girişleri olsun. BIOS'u anlaşılır, güzel, rahat olsun. Falan filan, genel anlamda iyi olsun. Eksik gördüğünüz taraflarını söyleyin ölçüp tartması bana kalmış. Lütfen bilenler yazsın.

Bütçe?

Nereden alacaksın? Satan bir yer bulamadım.
Eğer fiyatı 1000 ₺ falan ise 100 ₺ koyduğunda B550M PRO-VDH WIFI alabilirsin, VRM olarak daha iyi.
Ancak B550M PRO-VDH WIFI'ın 6 tane USB portu var, B550M DS3H'ün ise 8. Eğer cidden önemliyse alabilirsin, veya birazcık daha koyup B550-A PRO alabilirsin.

Eğer fiyatı 1000 ₺ falan ise 100 ₺ koyduğunda B550M PRO-VDH WIFI alabilirsin, VRM olarak daha iyi.
Ancak B550M PRO-VDH WIFI'ın 6 tane USB portu var, B550M DS3H'ün ise 8. Eğer cidden önemliyse alabilirsin, veya birazcık daha koyup B550-A PRO alabilirsin.
Bu b550 lerin fiyatı çok düştü ya 3 4 ay öncesinde b550m k 1100 tl idi şimdi o paraya daha iyi modeller var. :D

teşekkürler bende şimdi farkettim satan biryerin olmadığını B550M PRO-VDH WIFI'ın 6 bir bakıcam usb girişleri 6 tane yeter fazlasıyla

Geri