hasanbariiss
80+
Arkadaşlar Kendime Apu sistem toplamayı düşünüyorum Ryzen 5 5600G ile Gigabyte B550 S2H modeli Uyumlu olurmu ? yani direkt bios güncellemeden kullanabilirmiyim?
anakart son 2-3 ayda üretilmediyse bios güncellemeniz gerekir muhtemelenArkadaşlar Kendime Apu sistem toplamayı düşünüyorum Ryzen 5 5600G ile Gigabyte B550 S2H modeli Uyumlu olurmu ? yani direkt bios güncellemeden kullanabilirmiyim?
anakart elinize ulaşınca gigabyte yetkili servisine kargolayarak güncelletebilirsiniz.Arkadaşlar Kendime Apu sistem toplamayı düşünüyorum Ryzen 5 5600G ile Gigabyte B550 S2H modeli Uyumlu olurmu ? yani direkt bios güncellemeden kullanabilirmiyim?
anakart son 2-3 ayda üretilmediyse bios güncellemeniz gerekir muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakart elinize ulaşınca gigabyte yetkili servisine kargolayarak güncelletebilirsiniz
Güncelledikleri zaman direkt takıp kullanabilirim miyim?anakart son 2-3 ayda üretilmediyse bios güncellemeniz gerekir muhtemelen
anakart elinize ulaşınca gigabyte yetkili servisine kargolayarak güncelletebilirsiniz.
Kendim güncelleyebilirim miyim peki?anakart son 2-3 ayda üretilmediyse bios güncellemeniz gerekir muhtemelen
anakart elinize ulaşınca gigabyte yetkili servisine kargolayarak güncelletebilirsiniz.
Kendim güncelleyebilirim miyim peki?anakart son 2-3 ayda üretilmediyse bios güncellemeniz gerekir muhtemelen
Güncelledikleri zaman direkt takıp kullanabilirim miyim?
Kendim güncelleyebilirim miyim peki?
güncellendiğinde direkt takıp kullanabilirsiniz. Elinizde 3. nesil ryzen işlemci varsa güncelleyebilirsiniz.Mesaj otomatik birleştirildi:
Güncelledikleri zaman direkt takıp kullanabilirim miyim?