Var tabi. Şuan piyasada ethernet girişi olmayan anakart var mı ki?soru yukarıda bir de bu anakartla ilgili bilgi verebilir misiniz?
ürün özellikler bölümünden baktım ethernet ile ilgili bir bilgi yoktu ben de emin olmak istedim
Bir de hangi türden kaç tane usb girişi olduğunun bilgisini verir misin ben baktığımda 6 tane usb 2.0 var gösteriyordu ben de şaşırdımAlıntıyı görüntüle
Anakart girişleri bunlar hocam. Ethernet olmayan anakart yok zaten çok eski olmadığı sürece.
Anakart arka panelinde 2 tane USB 2.0 4 tane USB 3.2 giriş mevcut.Bir de hangi türden kaç tane usb girişi olduğunun bilgisini verir misin ben baktığımda 6 tane usb 2.0 var gösteriyordu ben de şaşırdım
4’ü Usb 3.2/ 2’si Usb 2.0 toplam 6adetBir de hangi türden kaç tane usb girişi olduğunun bilgisini verir misin ben baktığımda 6 tane usb 2.0 var gösteriyordu ben de şaşırdım
Rica ederim hocam. Modem hakkında bilgim yok.Teşekkür ederim ikinize de bana bir tane modem önerir misiniz?
Modem için yeni bir konu açarsan daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur hocam.Tamamdır gene de emeğine sağlık
Teşekkür ederim ikinize de bana bir tane modem önerir misiniz?