Gigabyte bios update

Tamamdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan usb işini yapıyorumda adam videoda sadece bunu atıyor
Alıntıyı görüntüle
Format usbsinin içine ben başka usbye bunu attım ama attığın linkte setup dosyasıda var onu indirmiyor eleman ?
Sadece onu atman yeterli, setup olan Windows üstünden yapılan bir şey sanırım.

Doğru yaptın dimi belleği?
Kanka telefona taktım usbyi kontrol ettim garip bir şekilde ismi değişikti ben manuel gigabyte bin yaptım şuan okey sarı ışık yandı 2 3 dakika böyle çalıştı şimdi sarı ışık söndü psu hala çalışıyor

O da şimdi durdu

Kanka telefona taktım usbyi kontrol ettim garip bir şekilde ismi değişikti ben manuel gigabyte bin yaptım şuan okey sarı ışık yandı 2 3 dakika böyle çalıştı şimdi sarı ışık söndü psu hala çalışıyor

O da şimdi durdu
Geldi mi ekran?

Geldi mi ekran?
Kanka anakartı taktım güç kablolarını taktım ram ışıkları felan yanıyor ama çalışmaya başlamıyor

Ne ile alakalı olabilir sence

Kanka anakartı taktım güç kablolarını taktım ram ışıkları felan yanıyor ama çalışmaya başlamıyor

Ne ile alakalı olabilir sence
Kablolamayı kontrol et.

Kablolamayı kontrol et.
2 3 kablo söktüm ramleri çıkar tak yaptım çalışıyor ama 5 kere bip sesi geliyor

İnternetten baktım işlemci hatası diypr bios updateyi düzgün yapmamış olabilir mi nasıl öğrenebilirim ?

Ekran gelmediği için bakamıyorım

Cpu kırmızı hata veriyor

2 3 kablo söktüm ramleri çıkar tak yaptım çalışıyor ama 5 kere bip sesi geliyor

İnternetten baktım işlemci hatası diypr bios updateyi düzgün yapmamış olabilir mi nasıl öğrenebilirim ?

Ekran gelmediği için bakamıyorım

Cpu kırmızı hata veriyor
Ya işlemcinin pinlerine hasar verdin ya da BIOS'u tam yapamadın. Başta istersen tekrardan BIOS'u belleğe yazdırıp güncelle.

Ya işlemcinin pinlerine hasar verdin ya da BIOS'u tam yapamadın. Başta istersen tekrardan BIOS'u belleğe yazdırıp güncelle.
Valla bilgine hayranım senin yazdığın ile çözemedim kendim buldum ama iyi tahmin etmişsin

İçinde bulunan diğer dosyaları sildim sadece main dosyası kaldı sonra tekrar bios update yaptım düzeldi.

Bu arada o vmd hakkında format atarken donanımıma uyumlu olmayan sürücüleri gösterme seçeneği açıkken gözükmüyordu kapalıyken gözüküyordu bende onları hiç kullanmadım bakalım çökerse yaparım dedim.

Son düzenleme:
Valla bilgine hayranım senin yazdığın ile çözemedim kendim buldum ama iyi tahmin etmişsin

İçinde bulunan diğer dosyaları sildim sadece main dosyası kaldı sonra tekrar bios update yaptım düzeldi.

Bu arada o vmd hakkında format atarken donanımıma uyumlu olmayan sürücüleri gösterme seçeneği açıkken gözükmüyordu kapalıyken gözüküyordu bende onları hiç kullanmadım bakalım çökerse yaparım dedim.
Yapsaydın daha iyi olurdu. Dün bahsettiğin setup dosyası Windows üstünden yapmak için sanırsam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,041
Üyeler
184,561
Son üye
krts_riza
Geri