Neler Yeni

Gigabyte G24-F2 İçin DisplayPort Kablo Önerisi

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
Yakın zamanda İtopyadan Gigabyte g24-f2 satın aldım, Monitörün içinden çıkan HDMI kablosu ile 180hz alabiliyorum bu olayı güzel,

Benim birde bu monitörü almadan önce kullandığım VGA girişli bir monitörüm var, o monitörü kullanırken HDMI'a dönüştürerek kullanıyorum, Ekran kartımda 1 HDMI, 1 DVI , 2 DISPLAYPORT var,
Eski Monitörümü 2. ekran olarak kullanmak istiyorum,

VGA'yı DVI'a çevirip mi kullanayım yoksa, Yeni monitöre DisplayPort kablosu alıp, yeni monitörü displayde kullanıp, eski monitörü HDMI'mı kullanayım?

Ugreen

Paugge

Yukardaki kablolar olur mu?

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Yakın zamanda İtopyadan Gigabyte g24-f2 satın aldım, Monitörün içinden çıkan HDMI kablosu ile 180hz alabiliyorum bu olayı güzel,

Benim birde bu monitörü almadan önce kullandığım VGA girişli bir monitörüm var, o monitörü kullanırken HDMI'a dönüştürerek kullanıyorum, Ekran kartımda 1 HDMI, 1 DVI , 2 DISPLAYPORT var,
Eski Monitörümü 2. ekran olarak kullanmak istiyorum,

VGA'yı DVI'a çevirip mi kullanayım yoksa, Yeni monitöre DisplayPort kablosu alıp, yeni monitörü displayde kullanıp, eski monitörü HDMI'mı kullanayım?

Ugreen

Paugge

Yukardaki kablolar olur mu?

Linkteki Paugge display 1.2 olanı aldım 1080p 165Hz kullanıyorum. Kaliteli güzel bir kablo. Ugreen de alabilirsin. Ya da Paugge’nin display 1.4 kablosu var siyah gibi görünen ama parlak gri renkte olan. O da olabilir (geleceğe yatırım).

Display kablosu al geç. Ben de amazondan almıştım bu arada.

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam amazonda pauggenin 1.4'ünü buldum 300 lira çok bana, İleriye yatırım olarak 1.4 mantıklı ama sanmıyorum olacağını, Zaten 1080p 180hz için kullanıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ugreenin altın kablo olması bi tık cezbetti acaba sistemim ve monitörle uyumlu olur mu?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,848
Üyeler
160,150
Son üye
Destructor28
Top Bottom