Gigabyte G24F-2 1 adet ölü piksel

Reaksiyon skoru
52
Merhabalar dün akşam İtopya mağazasından elden gigabyte G24F-2 monitör aldım. Aldığım sırada ölü piksel testi yapmak aklıma gelmedi. Eve gelip denediğimde sadece kırmızı renkte sol alt-orta arası siyah ölü bir piksel vardı. İtopya iade veya değişim yapar mı bu durumda ? Ve 1 ölü piksel sıkıntı çıkarır mı ileride yayılır mı ?

İtopya iade veya değişim yapmaz zaten o modelde alanlarda diyordu çıkıyor diye maalesef ayıplı mal olarak geçmez muhtmeelen

ayıplı mal olarak geçmesi lazım ama itopya minumum 5 ölü pixel istiyor değişim için :):)

İtopya'dan aldıysan geçmiş olsun. Isıt monitörü belki birkaç ölü piksel daha çıkar da öyle garanti kapsamına alırlar.

Yardım için teşekkürler. Desteği arayıp birde ordan sorucam. Peki elden alınca da beğenmedim diyip 14 gün iade hakkı oluyor mu yoksa sadece internet üzerinden alınca mı geçerli.
ayıplı mal olarak geçmesi lazım ama itopya minumum 5 ölü pixel istiyor değişim için :):)

İtopya'dan aldıysan geçmiş olsun. Isıt monitörü belki birkaç ölü piksel daha çıkar da öyle garanti kapsamına alırlar.

Merhabalar dün akşam İtopya mağazasından elden gigabyte G24F-2 monitör aldım. Aldığım sırada ölü piksel testi yapmak aklıma gelmedi. Eve gelip denediğimde sadece kırmızı renkte sol alt-orta arası siyah ölü bir piksel vardı. İtopya iade veya değişim yapar mı bu durumda ? Ve 1 ölü piksel sıkıntı çıkarır mı ileride yayılır mı ?
Ben vatandan aldım 1 ölü pixele değiştirdiler. Değiştirmeleri gerekir bence.

Keşke mağazada testi yaptırsaydın ben öyle yaptırdım hiç çıkmadı.

vatanbilgisayar olması gerekeni yapıyor 1 ölü pixel çıktığında değişiyor fakat itopyada işler biraz garip...

Geri