![www.itopya.com](https://img-itopya.mncdn.com/cdn/1000/g24f-2-412b44.png)
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'da
![www.itopya.com](https://img-itopya.mncdn.com/cdn/1000/musteri-favicon.png)
Ghosting ışık sızması ölü piksel falan gibi durumlar var mıGüzel monitör ben memnunum, fiyatı iyi ama daha iyisi var mı bilmiyorum piyasasına hakim değilim şu anda. Ürüne dair sorun varsa yardımcı olabilirim.
Kanka şuana kadar puan olarak en iyi monitör olarak gözüküyor. Puanı çok iyiGhosting ışık sızması ölü piksel falan gibi durumlar var mı
Ghosting yok, ölü piksel yok. Tabii bende yok sana denk gelebilir de. Işık sızması karanlıkta test edince görülüyor ama ben dizi film izlerken falan hiç fark etmiyorum.Ghosting ışık sızması ölü piksel falan gibi durumlar var mı
nvidia kullandığından dolayı herhangi bir yırtılma oluyor mu ?Ghosting yok, ölü piksel yok. Tabii bende yok sana denk gelebilir de. Işık sızması karanlıkta test edince görülüyor ama ben dizi film izlerken falan hiç fark etmiyorum.
Hayır dostum freesync premium var, 1000 serisi ve daha güncel nvidia kartlar ile de yırtılmalar olmadan oynayabilirsin.nvidia kullandığından dolayı herhangi bir yırtılma oluyor mu ?
ölü piksel ışık sızması cool whine gibi sorunlar oluyor mu pekiHayır dostum freesync premium var, 1000 serisi ve daha güncel nvidia kartlar ile de yırtılmalar olmadan oynayabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Coil whine G24F de kronikti, F-2 de düzeltilmiş. Sorunu yaşayan kimseyi duymadım. Ölü piksel bende çıkmadı, forumda çıkan arkadaşlar da var çıkmayanlar da; şans meselesi. Işık sızması karanlıkta test edince mevcut ancak kullanım esnasında fark edilmiyor.ölü piksel ışık sızması cool whine gibi sorunlar oluyor mu peki
ışık sızması da mı ölü piksel gibi şans meselesi yoksa kronik miCoil whine G24F de kronikti, F-2 de düzeltilmiş. Sorunu yaşayan kimseyi duymadım. Ölü piksel bende çıkmadı, forumda çıkan arkadaşlar da var çıkmayanlar da; şans meselesi. Işık sızması karanlıkta test edince mevcut ancak kullanım esnasında fark edilmiyor.
bir de ss ips olması kafamı karıştırdı ipsten daha hızlı fakat görüntü renk kalitesinde bi değişim olmasından korkuyorumışık sızması da mı ölü piksel gibi şans meselesi yoksa kronik mi
Hocam ışık sızması ips panellerde standart gibi bir şeydir, hemen hepsinde olur. Kiminde biraz daha fazla kiminde biraz daha az.ışık sızması da mı ölü piksel gibi şans meselesi yoksa kronik mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de ss ips olması kafamı karıştırdı ipsten daha hızlı fakat görüntü renk kalitesinde bi değişim olmasından korkuyorum