kullanıyorum ben buyrunMerhaba, gigabyte g24f-2 monitörünü kullanan varmı? Yeni aldım birkaç sorum var.
Yazdım hocam bakarmısınız oraya.Hocam bende 1 adet ölü piksel çıktı ve mouse imlecinde iz bırakma sorunu var![]()
Ben monitör altını açtım da beyaz bant vardı sanki daha önce açılmış yapıştırılmış gibi birde demirlerinde çizikler sizdede var mıydıkullanıyorum ben buyrun
hayır hocam yoktu direkt 0dı ama yakın zamanda almadım 3-4 ay oldu ben alalıYazdım hocam bakarmısınız oraya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben monitör altını açtım da beyaz bant vardı sanki daha önce açılmış yapıştırılmış gibi birde demirlerinde çizikler sizdede var mıydı
Hocam gene kontrol edemedim kutuya monitör yarın kesin kontrol edicem. İşten güçten pcye oturamıyorum.Nasıl çıktı hocam monitör ölü pixel falan yoktur umarım
Kutu odada duruyorNasıl çıktı hocam monitör ölü pixel falan yoktur umarım
Neden bakmıyorsun, başın yanmasın sonra benim gibiHocam gene kontrol edemedim kutuya monitör yarın kesin kontrol edicem. İşten güçten pcye oturamıyorum.
Kutu odada duruyor![]()
Son açtığım konuya bakar mısın bu arada sence iade edeyim mi.Hocam gene kontrol edemedim kutuya monitör yarın kesin kontrol edicem. İşten güçten pcye oturamıyorum.
Kutu odada duruyor![]()
Ölü pixel.Size ne oldu hocam?
Acaba o fiyata ölü pixellileri mi yolluyorlar sorun orada işteGördüm hocam. @Oscar bu arkadaşta da çıktı aynı sorun. Bir konuşun istiyorsanız. Bende çıkarsa iade etmemde değişim isterim. Bu fiyata bu monitör gerçekten değer.