Neler Yeni

Gigabyte g24f-2 kullanan bakabilir mi?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Senin adına sevindim, ben hâlâ bir belirsizlik içerisindeyim sence iade etsem mi?
İade alıcaklarına emin değilim hocam. Eğer uğraşıcam diyorsanız uğraşın. Yani tamamen kendi kararınız.

fufuker1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
fufuker1 development
İade alıcaklarına emin değilim hocam. Eğer uğraşıcam diyorsanız uğraşın. Yani tamamen kendi kararınız.
Neden almasınlar? 14 gün koşulsuz iade hakkım var. Üstelik ayıplı mal sattılar, 1 adet bile olsa ölü pixel kusur sayılıyor. Benim temennim değişim yapmaları fakat az önce ürünü gönderin servise göndereceğiz dediler. Ben de değişim istediğimi yazdım tekrardan, yokuşa sürerlerse iade edeceğim paramı geri alacağım.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Neden almasınlar? 14 gün koşulsuz iade hakkım var. Üstelik ayıplı mal sattılar, 1 adet bile olsa ölü pixel kusur sayılıyor. Benim temennim değişim yapmaları fakat az önce ürünü gönderin servise göndereceğiz dediler. Ben de değişim istediğimi yazdım tekrardan, yokuşa sürerlerse iade edeceğim paramı geri alacağım.
Yakınında itopya mağazası var mı?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Kargo ücretini siz ödüyorsunuz sanırım. Gaming gen tr den aldığım monitör iadesi 85 TL küsür para tutmuştu kargo su onlar öderiz demişlerdi. Eğer iade onlara gönderecekseniz arayın bugün sorun her şeyi. Haftasonu itopya ya ulaşamazsın. Ara bugün sor sorularını. Sizin ölü piksel nerde tam olarak?

Top Bottom