Senin adına sevindim, ben hâlâ bir belirsizlik içerisindeyim sence iade etsem mi?Test ettim hocam baya dikkatli baktım da 3 kişi baktık göremedim yok sorun Şuanlık. Sonradan görmem umarım.
İade alıcaklarına emin değilim hocam. Eğer uğraşıcam diyorsanız uğraşın. Yani tamamen kendi kararınız.Senin adına sevindim, ben hâlâ bir belirsizlik içerisindeyim sence iade etsem mi?
Neden almasınlar? 14 gün koşulsuz iade hakkım var. Üstelik ayıplı mal sattılar, 1 adet bile olsa ölü pixel kusur sayılıyor. Benim temennim değişim yapmaları fakat az önce ürünü gönderin servise göndereceğiz dediler. Ben de değişim istediğimi yazdım tekrardan, yokuşa sürerlerse iade edeceğim paramı geri alacağım.İade alıcaklarına emin değilim hocam. Eğer uğraşıcam diyorsanız uğraşın. Yani tamamen kendi kararınız.
Yakınında itopya mağazası var mı?Neden almasınlar? 14 gün koşulsuz iade hakkım var. Üstelik ayıplı mal sattılar, 1 adet bile olsa ölü pixel kusur sayılıyor. Benim temennim değişim yapmaları fakat az önce ürünü gönderin servise göndereceğiz dediler. Ben de değişim istediğimi yazdım tekrardan, yokuşa sürerlerse iade edeceğim paramı geri alacağım.
Maalesef yokYakınında itopya mağazası var mı?
Kargo ücretini siz ödüyorsunuz sanırım. Gaming gen tr den aldığım monitör iadesi 85 TL küsür para tutmuştu kargo su onlar öderiz demişlerdi. Eğer iade onlara gönderecekseniz arayın bugün sorun her şeyi. Haftasonu itopya ya ulaşamazsın. Ara bugün sor sorularını. Sizin ölü piksel nerde tam olarak?Maalesef yok