Yardım Gigabyte G24F-2 VS Lenovo G24-20

Hasdur Bakiye

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
689
İlerde Monitör Alacağım Sizce Hangisi Mantıklı , Veya Bu Fiyat Aralığında Başka Monitör Tavsiyeniz Varsa Paylaşabilirsiniz

İlerde Monitör Alacağım Sizce Hangisi Mantıklı , Veya Bu Fiyat Aralığında Başka Monitör Tavsiyeniz Varsa Paylaşabilirsiniz
İlerde dediğiniz 8 saat sonra gigabyte g24f-2 eski fiyatına dönecek en az 4k olacak. Tabii ki forumda yüzde 95i gigabyte önerir. Eğer indirimi kaçırrısanız lenovo düşünebilir lakin kullananlar kronik sorunları olduğunu belirtiyor.

İkisinide araştırdım G24-20 modelinde coilwhine olduğunu okudum. Onun dışında herhangi bir ölü piksel ve ghosting olduğunu zannetmiyorum. Ben ikisi arasından Gigabyte G24F-2 modelini tercih ettim 2 saat önce siparişi verdim. İndirimde bugün bitiyor onun haricinde sadece itopya acıbadem şubesinde stok kaldı. Bitme ihtimali yüksek.

Beyler G24F-2 Modelinde Sorun Varmıdır ?

G24-20 var bende sadece mprt modu açınca cw gibi ses çıkıyor ama haricinde ölü piksel ışık sızması vs yok tercih edilebilir

Gigabyte G24F-2 indirimi bitti.​

Nays İle Almayı Düşünüyordum Ama Olmuyor Diye Vazgeçtim

hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AOC 24G2SAE/BK Düşünüyorum Şuan Naysla Alınır Mı Sence ?

Geri