- Reaksiyon skoru
- 689
İlerde Monitör Alacağım Sizce Hangisi Mantıklı , Veya Bu Fiyat Aralığında Başka Monitör Tavsiyeniz Varsa Paylaşabilirsiniz
İlerde dediğiniz 8 saat sonra gigabyte g24f-2 eski fiyatına dönecek en az 4k olacak. Tabii ki forumda yüzde 95i gigabyte önerir. Eğer indirimi kaçırrısanız lenovo düşünebilir lakin kullananlar kronik sorunları olduğunu belirtiyor.İlerde Monitör Alacağım Sizce Hangisi Mantıklı , Veya Bu Fiyat Aralığında Başka Monitör Tavsiyeniz Varsa Paylaşabilirsiniz
Ölü piksel ve ışık sızması olan var. İade ve değişim olunca gerisi önemli değil. Hepsinde çıkma ihtimali var.Beyler G24F-2 Modelinde Sorun Varmıdır ?
G24-20 var bende sadece mprt modu açınca cw gibi ses çıkıyor ama haricinde ölü piksel ışık sızması vs yok tercih edilebilirİlerde Monitör Alacağım Sizce Hangisi Mantıklı , Veya Bu Fiyat Aralığında Başka Monitör Tavsiyeniz Varsa Paylaşabilirsiniz
indirim için diyorsanız sağlamıyor hocam. İtopya yok kampanyasında.Nays İle Almayı Düşünüyordum Ama Olmuyor Diye Vazgeçtim
Aldınız mı hocam indirimdeykenGigabyte G24F-2 indirimi bitti.
bugün saat 13 te aldım.Aldınız mı hocam indirimdeyken
Şanslıymışsınız. Bende dün 19da aldım. Umarım ölü piksel siz sorunsuz gelir hayırlı olsun.bugün saat 13 te aldım.