Neler Yeni

GİGABYTE G24F2 monitöründe çizgiler

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Mustafa Aydemir
Arkadaşlar merhaba 2 yılı geçkin kullandığım monitörün yaklaşık 1 ay önce altında çok ufak çizgi çıktığını farkettim takmadım eskimiştir falan dedim ama çizgiler zaman geçtikçe yukarı doğru artıyor sorun nedir acaba ?

IMG_1368.jpeg

~helloworld

80+ Bronze
Dostum hiç kablo değiştirmeyi kabloyu soktuğun yeri değiştirmeyi veya kabloyu sök tak üfleyip temizleyip takmayi falan denedin mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farkli kombinasyonlar ile dene bunlari önce. Panelde sıkıntı olabilir

Darbe almadiysa belki kablodan veya girişten kaynakli olabilir derim ama bilemiyorum yine de.

Woonka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan Can Koçoğlu
aynı sorun şuan bendede var üşeniyorum garantiye göndermeye

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Mustafa Aydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar güncelleme ekliyorum çizgiler yukarı doğru çıkmaya devam ediyor virüs gibi vallahi monitör ekranını gasp edecek herhalde :D

yardımcı olabilecek veya yardım edebilecek birilerini tanıyan arkadaşlar varsa iletişim kurarsa sevinirim bilgisayarcıya götürücem yoksa merdivenaltı uğraşamam şuan bir yerlere göndermeye zaten haftada 2 3 kere 1 el valo atmak için açıyor açmıyorum

aynı sorun şuan bendede var üşeniyorum garantiye göndermeye
hocam garantisi devam ediyorsa gönder gitsin benimkinin bitti çizgiler gün geçtikçe yukarı doğru çıkıyor ekranı kaplamasın belki durdurulan bir şeydir geri almaktan ziyade

Dostum hiç kablo değiştirmeyi kabloyu soktuğun yeri değiştirmeyi veya kabloyu sök tak üfleyip temizleyip takmayi falan denedin mi

Farkli kombinasyonlar ile dene bunlari önce. Panelde sıkıntı olabilir

Darbe almadiysa belki kablodan veya girişten kaynakli olabilir derim ama bilemiyorum yine de.
hocam sizin cevaplarınızı görmemişim kusura bakmayın sorun monitör kaynaklı o kesin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,810
Üyeler
159,678
Son üye
sadrazamali
Top Bottom