öncelikle cevabın için sağ ol anakartım zaten var sadece ram yükseltiyorum uyumunu merak ettimuyumlu olur sıkıntı çıkmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama b serisi anakart alabilirsen daha iyi olur
ramlar 3600 de değil 3200 de çalışcak 3200 mhz ram alman daha iyi olur söylemeyi unuttum site çöktü kusura bakmaöncelikle cevabın için sağ ol anakartım zaten var sadece ram yükseltiyorum uyumunu merak ettim
teşekkür ederim
Geleceğe yönelik olsun diye 3600 MHz de alabilir, tabii 3200 MHz olarak kullanır orası doğru. Aralarında çok fiyat farkı yoksa 3600 MHz olanı alsın. İlerde anakartı yükseltirse veya 2. el olarak satarken de daha çok talep görmesi açısından.ramlar 3600 de değil 3200 de çalışcak 3200 mhz ram alman daha iyi olur söylemeyi unuttum site çöktü kusura bakma
ileride sistemi yükseltmeyi düşündüğüm için 3600 aldım köşede dursun zararı olmaz diye düşündümramlar 3600 de değil 3200 de çalışcak 3200 mhz ram alman daha iyi olur söylemeyi unuttum site çöktü kusura bakma
illa rgb istiyorsan bu model daha iyi olur anakartla daha uyumlu olurAdata Xpg Ax4u320038g16a-st50 Spectrix D50 8gb Ddr4 3200 Mhz Cl16 Rgb Tungsten Gri Ram Ax4u320038g16a-st50 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Adata Xpg Ax4u320038g16a-st50 Spectrix D50 8gb Ddr4 3200 Mhz Cl16 Rgb Tungsten Gri Ram Ax4u320038g16a-st50 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
olur ama crucial ballistix rgb bakArkadaşlar acil yazarsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim
geleceğe yönelik aldım dediğiniz gibi artı olarak rgb sevmeyen birisiyim 2. eli düşünerek aldım zaten hepsini tahmin etmişsinizGeleceğe yönelik olsun diye 3600 MHz de alabilir, tabii 3200 MHz olarak kullanır orası doğru. Aralarında çok fiyat farkı yoksa 3600 MHz olanı alsın. İlerde anakartı yükseltirse veya 2. el olarak satarken de daha çok talep görmesi açısından.
bakıyorum ama siparişi çoktan verdimolur ama crucial ballistix rgb bak
corsair aldıysanız sıkıntı yapmayın corsairda gayet güzel kaliteli bir markageleceğe yönelik aldım dediğiniz gibi artı olarak rgb sevmeyen birisiyim 2. eli düşünerek aldım zaten hepsini tahmin etmişsiniz
bakıyorum ama siparişi çoktan verdim